Wspólnie z Beluga vodka robimy dla Ciebie mega warsztaty!
Skondesowana wiedza:
Kto ma rację w sporze o wyprodukowanie pierwszej wódki? Dlaczego każda Beluga tak bardzo się od siebie różni?
Pokaz różnych form serwowania trunków.
Degustacja wyselekcjonowanych alkoholi.
Doświadczona i zdolna prowadząca Daria Pasieka.
Welcome drink - Beluga sour.
Przekąski od AïOLI inspired by Gdańsk:
Antipasti,
Canapes,
Mexican beef tatar,
Ceviche,
Mix sosów Aioli
Pakiety:
OPCJA I:
Warsztaty, degustacja, welcome drink , bufet zimny z tapas Cena: 65 PLN
OPCJA II:
Warsztaty, degustacja, welcome drink , bufet zimny z tapas, butelka Beluga Noble
Cena: 190 PLN
Ilość miejsc jest ograniczona.
Sprzedaż wejściówek do dnia 7.12.2019 w AIOLI Gdańsk u managera.
Daria Pasieka, czyli prowadząca warsztaty:Od ponad 6 lat związana z gastronomią. Początek gastronomii był równoznacznym wyznacznikiem do zaczerpnięcia historii alkoholu i procesach destylacji. Jednocześnie praca stała się odkryciem pasji, która była jednym z głównych inspiracji do
pogłębiana wiedzy. Kwalifikacje i doświadczenie w swoim zawodzie zdobywała w renomowanych restauracjach w Polsce i za granicą. Swoją przygodę rozpoczęła w Domu Wódki, gdzie poznawała tajniki produkcji wódki oraz ideę food&vodka pairingu. Teoretyk i praktyk wiedzy alkoholowej, szczególnie wódki. Miłośniczka podróży po destylarniach. Ekspert w dziedzinie dobrego smaku i stylu. W swojej pracy koncentruje
się na zdobywaniu wiedzy i przekazywaniu jej dalej.
KIEDY: 09.12, 18:00-20:00
Zabieraj znajomych i wpadaj!
#aiolifriends