Zapraszamy na Kaszuby na wyjątkowy weekend z warsztatami prowadzonymi przez TOMASZA MICHALSKIEGO, myśliwego i pasjonata przetwórstwa dziczyzny.
Termin: 25-27.08.2023Będziemy wędzić, smakować i nawzajem się inspirować!
Pierwsze takie wydarzenie na Pomorzu dla wszystkich pasjonatów najlepszej jakości mięsa i jego przetwórstwa.
POBYT W HOTELU:- 2 doby (piątek-niedziela)
- Nocleg w pokojach dwuosobowych
Wyżywienie:- Codzienne śniadania
- Obiadokolacje
- Lekki lunch w sobotę
- Niedzielny Brunch
- Wieczorna biesiada przy ognisku
Korzystanie z Centrum Rekreacji - basen, jacuzzi, kompleks saun (sauna sucha, łaźnia
parowa i grota lodowa), strefa crossfit i cardioBezpłatny parkingBezpłatne WiFiWĘDZIMY WARSZTATY:- Produkcja wyrobów z dziczyzny:
kiełbasa myśliwska, kaszanka z dzika, kiełbasa polska z jelenia/sarny, salceson z dzika, biała kiełbasa z dzika, pasztety pieczone, kiełbasy dojrzewające, soppressata, palcówka z jelenia
- Produkcja konserw z dziczyzny
- Zgłębianie tajników wędzenia
- Nauka rozbioru półtuszy
- Praca z niestandardowymi przepisami wędliniarskimi
- Degustacja domowych nalewek
Autorskie spotkania z pasjonatami:Kynologii
Pszczelarstwa
Sztuki wabienia dzikiej zwierzyny.
Oferta First Minute z obniżką 20% dostępna w rezerwacji online przy wpłacie 100% należności.Skontaktuj się z nami i rezerwuj już dziś!
+48 601 610 453
recepcja@kozigrod.pl