stat
Impreza już się odbyła

Zapraszamy na Kaszuby na wyjątkowy weekend z warsztatami prowadzonymi przez TOMASZA MICHALSKIEGO, myśliwego i pasjonata przetwórstwa dziczyzny.

maj 17

sobota, g. 18:00 - 22:00

Sopot,
bilety 1 zł
cze 27-29

piątek - niedziela, g. 18:00

Gdańsk
bilety 64 zł
przedsprzedaż 50 zł
Termin: 25-27.08.2023
Będziemy wędzić, smakować i nawzajem się inspirować!
Pierwsze takie wydarzenie na Pomorzu dla wszystkich pasjonatów najlepszej jakości mięsa i jego przetwórstwa.

POBYT W HOTELU:
- 2 doby (piątek-niedziela)
- Nocleg w pokojach dwuosobowych

Wyżywienie:
- Codzienne śniadania
- Obiadokolacje
- Lekki lunch w sobotę
- Niedzielny Brunch
- Wieczorna biesiada przy ognisku

Korzystanie z Centrum Rekreacji - basen, jacuzzi, kompleks saun (sauna sucha, łaźnia
parowa i grota lodowa), strefa crossfit i cardio

Bezpłatny parking
Bezpłatne WiFi

WĘDZIMY WARSZTATY:
- Produkcja wyrobów z dziczyzny:
kiełbasa myśliwska, kaszanka z dzika, kiełbasa polska z jelenia/sarny, salceson z dzika, biała kiełbasa z dzika, pasztety pieczone, kiełbasy dojrzewające, soppressata, palcówka z jelenia
- Produkcja konserw z dziczyzny
- Zgłębianie tajników wędzenia
- Nauka rozbioru półtuszy
- Praca z niestandardowymi przepisami wędliniarskimi
- Degustacja domowych nalewek

Autorskie spotkania z pasjonatami:
Kynologii
Pszczelarstwa
Sztuki wabienia dzikiej zwierzyny.

Oferta First Minute z obniżką 20% dostępna w rezerwacji online przy wpłacie 100% należności.

Skontaktuj się z nami i rezerwuj już dziś!
+48 601 610 453
recepcja@kozigrod.pl