W ostatni weekend września znany i lubiany Tomasz Jakubiak Jakubiak Cooking będzie gotował dla gości Corrèze.
Specjalnie przygotowane menu wykorzystujące w szczególności nasze lokalne produkty, wspaniały serwis i jak zawsze świetna atmosfera będą czekały na gości Corrèze.
A Tomasz Jakubiak Jakubiak Cooking oraz nasz Szef Kuchni Krzysztof Dzidziuś Gradzewicz będą czekali na Państwa aby porozmawiać a może też zdradzić jakieś tajemnice sztuki kulinarnej
MENUPrzystawka
śledź marynowany w tarninówce / słodka brioshe / twarożek szczypiorkowo chrzanowy / cebula piklowana / cytrynowa sałatka 29 zł
Zupa
bulion z polskich shitake i kolendry / uszka drobiowo krewetkowe / polskie pesto 24 zł
Główne
dorsz smażony i podwędzony w sianie / sos z kopru włoskiego / kasza jęczmienna duszona w soku z kiszonych ogórków 51 zł
gęsie udo konfitowane w maśle i soku z braków / chrzanowe puree / kapusta duszona w soku z granatów 64 zł
Deser
kaszubskie sery zagrodowe / konfitura z rokitnika / prażone orzechy w karmelu / smażony sękacz 39 zł.
Rezerwacje
792 59-59-69
lub rezerwacje@correze.pl