Bardzo lubię podróżować, a destynacje często wybieram kierując się poziomem lokalnej kuchni. Night markety, targi w środku miast i zwykłe budki z jedzeniem to mój sposób na odkrywanie nowych miejsc. Na warsztatach wspólnie przygotujemy proste dania ze świeżych produktów. Nie do końca dietetyczne, ale za to pełne umami, czyli "piątego smaku".
Poczuj smaki i zapachy z azjatyckich ulic, meksykańskich placów i izraelskich targów. W menu m.in.: meksykańskie tacos z sosami, tajwańskie bułeczki bao, sajgonki prosto z Wietnamu i izraelski sabih.
Prowadząca:
Judyta Warzecha-Grzymała (Kolektyw Samo Dobro)
* W skład ceny wchodzą produkty, napoje, przepisy, opieka kucharza i niezapomniana atmosfera!
** Do dyspozycji kursantów są niezbędne sprzęty kuchenne
*** W przypadku nie zebrania minimalnej liczby uczestników warsztatów, mogą one zostać odwołane lub przeniesione na inny termin.