stat
Impreza już się odbyła

Kuchnia bez mięsa istnieje na całym świecie. Wegańskie potrawy można spotkać pod każdą szerokością geograficzną. Wszystkie potrawy jakie przygotujemy na warsztatach kulinarnych będą miały dodatkowy atut, będą bezglutenowe. Sprawi to, że przy jednym stole mogą najeść się wszyscy.

lis 15-16

piątek - sobota, g. 10:00

Gdańsk,
Wstęp wolny

5 - 29 listopada 2024, g. 16:00

Dom Zdrojowy w Brzeźnie, Zdrojowa 2
Wstęp wolny
Zajęcia są dla wszystkich ciekawych nowych doznań kulinarnych, jak również tych którzy ze względu na swoje ograniczenia w diecie, czują się często wykluczeni ze wspólnego biesiadowania. Podczas warsztatów będzie możliwość poznania ciekawych połączeń smakowych, które na pewno pozostaną na Waszych stołach.

Przygotujemy:
- wegańska kaczka z jabłkami
- gnocchi z some szpinakowym
- zupa z ogórków i kalarepy z ziołami
- pasta a'la makrelowa
- sałatka ziemniaczana z wegańskim gyrosem
- chleb gryczany na drożdżach
- tarta czekoladowa z kremem i bitą śmietaną

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    245 zł