stat
Impreza już się odbyła

Dzień Świętego Patryka to zwyczajowo zielone piwo. Ale nie tylko! Na niedzielę 17 marca przygotowaliśmy dla Was znacznie więcej. Oprócz szerokiej oferty irlandzkich koktajli i piwa w barach Stacji Food Hall, punktualnie o godzinie 17:00 odbędzie się wyjątkowa DEGUSTACJA WHISKEY Z POCZĘSTUNKIEM, przy irlandzkiej muzyce na żywo!

lis 19

środa, g. 9:00

Wstęp wolny
wymagana rezerwacja

A w The Kitchen, jak to w kuchni - zabawa zawsze jest najlepsza!

Tym razem zapraszamy Was do udziału w iralndzkim wieczorze degustacyjnym, podczas którego nasz szef barów Olek Rosłonek opowie Wam wszystko co chcecie i co powinniście wiedzieć o irlandzkiej whiskey. Podczas wydarzenia będziecie degustowali trzy różne rodzaje whiskey, dowiecie się dlaczego jest ona tak wybitnie delikatna, dlaczego ziemie zielonej wyspy są tak istotne w produkcji wody życia, oraz czym Irlandia wyróżnia się na tle innych producentów.

Za stronę kulinarną odpowiadać będzie oczywiście szef kuchni The Kitchen Krzysztof Majewski, który w tym dniu uraczy Was irlandzkimi przysmakami i zaserwuje:
- selekcję serów cheddar z dodatkami
- irlandzką zapiekankę Sheperds Pie z zielonym puree
- jabłkowo - miętowe crumbles z waniliowym custard

Świętujcie wraz z nami!
_____________________

Miejsce: The Kitchen / Stacja Food Hall
Kiedy: niedziela | 17.03.2024 | 17:00
UWAGA: Liczba miejsc limitowana
 

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Przeczytaj także