StarterCarpaccio z łososia w asyście świeżego kopru i cytryny
Bułeczka cocktailowa
Zupa Zupa borowikowa z kluskami francuskimi i kawałkami grzybków
Danie główne Pieczona rolada z indyka nadziewana porami na sosie śmietanowym
w asyście cząstek opiekanych ziemniaków oraz marchewki, kalafiora, cukinii z masłem
Deser Faworki oprószone cukrem pudrem
Kawa świeżo parzona z ekspresu przelewowego 1 porcja , herbata 1 porcja
DO TAŃCA MUZYKA NA ŻYWO
80 zł na osobę wstęp z konsumpcją
lub tylko wstęp (bez konsumpcji) 20 zł na osobę
INFORMACJE / REZERWACJE / SPRZEDAŻ
banglob@banglob.pl
BanGlob sp. z o.o., Norwida 4 C, Gdynia
pon - pt w godz. 9-15
tel. 58 620 43 29, 58 620 82 39