stat
Impreza już się odbyła

Dołącz do nas, a zabierzemy Cię w fascynującą podróż kulinarną na południe Europy. Wieczór degustacyjny "wino & tapas" to spotkanie z winnicą Château Isolette, a także wielobarwnymi tradycjami kulinarnymi krain basenu Morza Śródziemnego, które stały się inspiracją dla przygotowania różnorodnych, idealnie dopasowanych do win przekąsek.

lis 7

czwartek, g. 19:00

Gdynia,
bilety 120 zł
lis 8

piątek, g. 18:00

Gdańsk,
bilety 110 zł
Poznaj wielowiekową tradycję produkcji win rzemieślniczych i dowiedz się dlaczego cały świat tak chętnie sięga po wina rosé właśnie latem! Całości dopełnią opowieści ambasadora winnicy Marca Petit, który poprowadzi wieczór i sprawi, że mariaż potraw i win nabierze zupełnie nowego wymiaru, a sztuka łączenia tych dwóch elementów stanie się trochę mniej tajemnicza.

Sprawdź menu na stronie Hotelu Radisson Blu Sopot