stat
Impreza już się odbyła

w każdą sobotę (do 28.12), g. 22:00

Gdynia,
Wstęp wolny
gru 31

wtorek, g. 20:00

Gdańsk,
bilety 90 zł
ulgowy 60 zł
Kup bilet
Dnia 04.05.2013 zapraszamy Państwa na WIECZOREK TANECZNY.

Od godz. 19.00 - serwujemy ustalone menu
Od godz. 20.00 do 01.00 - DJ prezentuje najpopularniejsze przeboje lat 80tych, przeplatane hitami muzyki latino.

TERMINY KOLEJNYCH WIECZORKÓW TANECZNYCH TO:
08.06.2013 r.
22.06.2013 r.


MENU na dzień 04.05.13
60 zł za osobę

PRZEKĄSKA ZIMNA:
Rostbef wołowy pieczony na różowo,
podany z sosem kaparowo-ziołowym oraz kruchą sałatką
z liści świeżych sałat z malinami i sosem vinaigrette -100g

ZUPA:
Kremowa zupa z pomidorów pelati z kluseczkami serowymii oliwą bazyliową-250ml

DANIE GŁÓWNE:
Zraz wieprzowy nadziewany pieczarkami, podany w sosie własnym z ziemniaczanymi gnocchi oraz fasolką szparagową-180g/150g/150g

DESER:
Creme Brulle zapiekany z cukrem trzcinowym w aromacie wanilii-150g


POWYŻSZE MENU MOŻNA POWIĘKSZYĆ o przekąski wstawiane na półmiskach w stół za dopłatą 30 zł/os

Śledź w oliwie z cebulą i szczypiorkiem-30g
Tatar ze świeżego łososia z pomidorami i ziołami-30g
Befsztyk tatarski z polędwicy wołowej z marynatami-30g
Roladki z pieczonej karkówki wieprzowej z musem chrzanowym-30g
Roladki wieprzowe nadziewane trójkolorową papryką-30g
Schab nadziewany śliwką moczoną w koniaku delikatnie upieczony-30g
Pasztet staropolski z grzybami-30g
Jajka faszerowane pastą szczypiorkową w majonezie -2 polówki na os
Sałatka grecka z serem feta oliwkami i warzywami-80g
Zimne sosy: tatarski, żurawinowy
Pieczywo, masło


REZERWACJA:
tel (58) 554-61-43 lub 662-014-855
e-mail: info@malinowyogrod.pl
www.malinowyogrod.pl

Informacja o biletach

KOSZT IMPREZY TO:
60 zł/os – wersja podstawowa z menu składającym się z przystawki, zupy, dania głównego i deseru
30 zł/os – dopłata do menu podstawowego, obejmująca przekąski zimne wstawiane w stół
35 zł/os – pakiet napojów bez ograniczeń w tym wino, piwo, soki, woda, kawa, herbata

Aby skorzystać z pakietu z napojami i alkoholem bez ograniczeń lub przekąsek wstawionych w stół, należy zamówić je dla „całego stolika”. Jeśli nie wszyscy są zainteresowani tą opcją, przekąski lub napoje i alkohole można domawiać na miejscu z karty menu.