stat
Impreza już się odbyła
gru 31

środa, g. 20:00 - 04:00

Sopot,
bilety 1100-1700 zł
gru 31

środa, g. 19:00

bilety 550 zł
Wieczorki taneczne w Malinowym Ogrodzie to smaczne menu z piwem i winem bez ograniczeń oraz mozliwość potańczenia przy dobrej, energicznej muzyce, granej na żywo przez profesjonalne zespoły muzyczne.


W sobotę 13.08.11 wystąpi wokalistka INES z zespołem. Artystka uczestniczy w większości wydarzeń związanych z promowaniem muzyki i kultury latino w Polsce i za granicą. Występowała między innymi u boku Stanisława Sojki wykonując wspólnie z artystą "salsową" interpretację jego przeboju "Tolerancja". Muzyka zespołu utrzymana jest w klimacie karaibskich rytmów, salsy, mambo, salsaton, rumby, son oraz latin jazz-u.

Skład zespołu:
INES - lead. voc. & instr. perkusyjne
Piotr Pobłocki - piano , chórek
Sławomir Dumański - timbalesy
Michał Cieśliński - conga, bongosy

STRONA www.ines.eu.com



Godz. 20.00 - 21.30 - serwujemy ustalone menu
Godz. 21.30-01.00 - muzyka na żywo i możliwość potańczenia

MENU na dzień 13.08.11 - 69 zł/os
(w cenie menu piwo i wino bez ograniczeń)

PRZEKĄSKA ZIMNA:
Tatar ze świeżego łososia, podany na toście z razowego pieczywa z sosem musztardowo-koperkowym i kruchą sałatą frisse z pudrem z orzechów włoskich.

ZUPA:
Polewka jarzynowa z duszoną wołowiną, listkami młodego szpinaku, bobem i kluseczkami francuskimi.

DANIE GŁÓWNE:
Filet z indyka nadziewany serem mozzarella i pomidorami, podany w sosie Alfredo w aromacie czarnej trufli z dodatkiem sałatki ze świeżego kalafiora i grillowanej czerwonej papryki oraz z rosti ziemniaczanym.

DESER:
Brownie - ciasto czekoladowe z orzechem włoskim, podane na sosie wiśniowo - imbirowym.


POWYŻSZE MENU MOŻNA POWIĘKSZYĆ o przekąski wstawiane na półmiskach w stół za dopłatą 25 zł/os

- Śledzie bałtyckie (filety) w marynacie gruszkowo-śliwkowej
- Gravad laks z łososia z sosem musztardowo-miodowym
- Kulebiak z warzywami i polędwicą z dorsza z sosem tatarskim
- Rostbef wołowy, pieczony na różowo - roladki z rukolą i kaparami
- Mini szaszłyki z kurczaka z sosem ananasowym
- Sakiewki z pieczonej karkówki wiprzowej z chrzanem
- Schab wieprzowy nadziewany morelami
- Roladki z kury, nadziewane świeżymi kurkami, gotowane w plastrach wędzonego boczku
- Sałatka festiwalowa ze świeżego brokuła z kukurydzą, pieczoną papryką i kurczakiem
- Wybór pieczywa koktajlowego, smakowe masło truflowe i ziołowe

REZERWACJA: tel (058) 554-61-43 lub 662-014-855

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Informacja o biletach

Menu (przekąska, zupa, danie główne, deser + wino i piwo bez ograniczeń) to koszt 69 zł za osobę.
Menu podstawowe można powiększyc o przekąski zimne za dopłatą 25 zł.