Wieczorki taneczne w Malinowym Ogrodzie to smaczne menu z piwem i winem bez ograniczeń oraz mozliwość potańczenia przy dobrej, energicznej muzyce, granej na żywo przez profesjonalne zespoły muzyczne.
W sobotę 13.08.11 wystąpi wokalistka INES z zespołem. Artystka uczestniczy w większości wydarzeń związanych z promowaniem muzyki i kultury latino w Polsce i za granicą. Występowała między innymi u boku Stanisława Sojki wykonując wspólnie z artystą "salsową" interpretację jego przeboju "Tolerancja". Muzyka zespołu utrzymana jest w klimacie karaibskich rytmów, salsy, mambo, salsaton, rumby, son oraz latin jazz-u.
Skład zespołu:
INES - lead. voc. & instr. perkusyjne
Piotr Pobłocki - piano , chórek
Sławomir Dumański - timbalesy
Michał Cieśliński - conga, bongosy
STRONA www.ines.eu.com
Godz. 20.00 - 21.30 - serwujemy ustalone menu
Godz. 21.30-01.00 - muzyka na żywo i możliwość potańczenia
MENU na dzień 13.08.11 - 69 zł/os
(w cenie menu piwo i wino bez ograniczeń)
PRZEKĄSKA ZIMNA:
Tatar ze świeżego łososia, podany na toście z razowego pieczywa z sosem musztardowo-koperkowym i kruchą sałatą frisse z pudrem z orzechów włoskich.
ZUPA:
Polewka jarzynowa z duszoną wołowiną, listkami młodego szpinaku, bobem i kluseczkami francuskimi.
DANIE GŁÓWNE:
Filet z indyka nadziewany serem mozzarella i pomidorami, podany w sosie Alfredo w aromacie czarnej trufli z dodatkiem sałatki ze świeżego kalafiora i grillowanej czerwonej papryki oraz z rosti ziemniaczanym.
DESER:
Brownie - ciasto czekoladowe z orzechem włoskim, podane na sosie wiśniowo - imbirowym.
POWYŻSZE MENU MOŻNA POWIĘKSZYĆ o przekąski wstawiane na półmiskach w stół za dopłatą 25 zł/os
- Śledzie bałtyckie (filety) w marynacie gruszkowo-śliwkowej
- Gravad laks z łososia z sosem musztardowo-miodowym
- Kulebiak z warzywami i polędwicą z dorsza z sosem tatarskim
- Rostbef wołowy, pieczony na różowo - roladki z rukolą i kaparami
- Mini szaszłyki z kurczaka z sosem ananasowym
- Sakiewki z pieczonej karkówki wiprzowej z chrzanem
- Schab wieprzowy nadziewany morelami
- Roladki z kury, nadziewane świeżymi kurkami, gotowane w plastrach wędzonego boczku
- Sałatka festiwalowa ze świeżego brokuła z kukurydzą, pieczoną papryką i kurczakiem
- Wybór pieczywa koktajlowego, smakowe masło truflowe i ziołowe
REZERWACJA: tel (058) 554-61-43 lub 662-014-855
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.