Zapraszamy na kolacje degustacyjną do Cyrano & Roxane
MENU
Grain de raisin déguisé
Grono w jesiennej szacie
Grape in autumn dress
AOC Gaillac - Domaine Vayssette - Méthode traditionnelle Brut
**
Terrine de sanglier maison aux raisins et aux noisettes, confiture d'oignons
Teryna z dzika z rodzynkami i orzechami laskowymi, konfitura z cebuli
Homemade wild boar terrine with raisins and hazelnuts, onion jam
AOC Castillon Côtes de Bordeaux - Château de Monbadon - 2014
**
Coq au vin de Cahors, pommes vapeur
Kogut w winie Cahors
Coq au vin prepared with Cahors wine, boiled potatoes
**
Ossau Iraty et confiture de vin rouge
Owcy ser "Ossau Iraty" z winną konfiturą
"Ossau Iraty" cheese with red wine jam
AOC Cahors - Dom. La Berangeraie - La nuit des rossignols - 2014
**
Poire pochée au vin et son sabayon au Monbazillac
Gruszka w winie z sosem sabayon z akcentem Monbazillac
Poached pear with Monbazillac's sabayon
AOC Monbazillac - Château Belingard Réserve - 2013
Price/Cena : 160 zł / person/ osobę (with wine)
Rezerwacja - Reservation - Tel : 660 759 594 lub cyrano.roxane.pl@gmail.com