stat
Impreza już się odbyła

Wiosenna Kolacja Degustacyjna w Łebie

Powitanie wiosny w Zamkowym stylu! Odkryj niezapomniane doznania kulinarno-kulturowe podczas naszej Wiosennej Kolacji Degustacyjnej w malowniczym Zamku Łeba. Nasza oferta to prawdziwa uczta dla podniebienia, a jednocześnie podróż przez wykwintną kuchnię przygotowaną przez naszego utalentowanego szefa kuchni - Dawida Balanę.

Menu wieczoru:
Amuse bouche: Ostryga | szalotka | winegret
Przystawka zimna: Foie Gras au Torchon
Przystawka ciepła: Przegrzebek | kalafior | trufla
Danie główne: Pot au Feu | mini warzywa | sos chrzanowy z jabłkiem
Plateau de fromage: Ser Comte 18 miesięcy
Deser: Profiteroles z armaniakiem i białą czekoladą

Wine pairing (dodatkowo płatny 200 PLN)
Amuse bouche: Montaudon Brut | AOC Champagne, Szampania
Przystawka zimna: Gewurztraminer | Domaine Wach, Alzacja
Przystawka ciepła: Chablis | Christian Moreau, AOC Chablis, Burgundia
Sorbet z au de vie
Danie główne: Domaine La Decelle | AOC Cote Du Rhone, Dolina Rodanu
Plateau de fromage: Chateau Cap d'or | AOC Saint-Georges-Saint-Emilion, Bordeaux
Deser: Calvados Dauphin VSOP, Normandia

Rezerwacja
Data: Sobota, 9 marca 2024
Godzina: 18:30
Cena:
Kolacja: 350 PLN / osoba
Kolacja z pakietem win: 550 PLN / osoba

RESTAURACJA NEPTUN
+48 59 863 51 41
restauracja@zamekleba.pl