Jedyny taki Sylwester w Sopocie! Poczuj się jak prawdziwy VIP, baw się w kameralnym gronie i przywitaj Nowy Rok w wyjątkowym miejscu! Plaża, morze i molo to otoczenie pięknie urządzonego lokalu Restauracji M15! Gości witamy suto zastawionym stołem a o dobrą zabawę zadba DJ z gorącymi przebojami ostatnich dekad.
Sylwester 2024/2025 - wszystkie imprezy
Wieczór rozpoczynamy wykwintną 3-daniową kolację serwowaną.
Do wyboru menu tradycyjne i wegańskie. Przez całą noc dostępny jest bogaty bufet i doskonale zaopatrzony bar. W cenie nielimitowane napoje bezalkoholowe oraz butelka wina lub 0,5 l wódki na parę i kieliszek szampana GH Mumm o północy na osobę. Promocyjne ceny na alkohole i drinki!
O dobrą zabawę zadba DJ, a o komfort Gości miła i zaangażowana obsługa.
Czekamy na Was! Bawimy się od 20.30 do 3.00!
Cena biletu - 549 zł/os. przy zakupie za gotówkę na miejscu w restauracji
Cena biletu - 599 zł/os. przy zakupie Blik/Przelew
Szczegóły kontakt@m15.sopot.pl
Zakup biletów bezpośrednio w restauracji (720 827 827) / przelew/ Blik lub przez Kup Bilecik.pl:
https://www.kupbilecik.pl/imprezy/145620/Sopot/Sylwester+w+Sopocie/ MENU SYLWESTER RESTAURACJA M15 2024
Kolacja serwowana
Przystawka
Tatar z tuńczyka z sosem ponzu i czarną truflą
Zupa
Consomme tajskie z makaronem soba, chrupiącymi warzywami, carpaccio z polędwicy wołowej, sezamem, limonką i kolendrą , kość ze szpikiem pieczonym i sosem chimichurri
Danie główne
Filet z jesiotra syberyjskiego, sos kawiorowy, puree muślinowe, chrupiące warzywa w emulsji
Kolacja serwowana wegańska
Przystawka
Mezze (falafel z sosem tahini i sumakiem, humus z groszkiem i smażonym bobem, warzywa w cieście pakora z konfiturą daktylową, bakłażana marynowany w miso)
Zupa
Consomme grzybowe z oliwą szafranową, smażonym borowikiem, sałatką warzywną i kluseczkami półfrancuskimi
Danie główne
Dynia pieczona z pomarańczą, salsa z pieczonego ananasa i papryki, puree z fioletowego kalafiora z wanilią
MENU BUFETOWE
Bufet zimny
Grawlax z troci wędrownej z majonezem wasabi, sosem teriaki
Vol au vant z baba ghanoush
Śledź kimchi
Tatar wołowy z Pniew na pumperniklu
Pate z gęsich wątróbek z masłem palonym
Humus dyniowy z granatem i sumakiem
Selekcja sałat z figą, serem kozim i orzechami włoskimi
Carpaccio z kałamarnicy humboldt
Vitello tonato
Terina z warzyw i trufli
Sosy i dresingi
Selekcja pikli
Selekcja sałat z pstrągiem wędzonym, piklowany makaron z dyni, żółty burak kompresowany
Bufet ciepły
Consome z wędzonych ryb z warzywami, pieczone pierożki z sandacza
Halibut z salsą mango i avocado, ryż smażona z warzywami i jajkiem
Cukinia faszerowana kaszą pomidorami i warzywami ze świeżą truflą
Gnocchi z pesto bazyliowym i kozim serem
Musaka warzywna
Kofty baranie , kasza perłowa z grzybami, jogurt z miętą i limonką
Cielęcina duszona w białym winie z puree ziemniaczanym i warzywami
Desery
Limoncello
Krem kataloński
Bonoffee
Brownie dyniowe z szafranem