Przygotuj się na magiczny wieczór pełen świątecznej atmosfery i aromatu domowego ajerkoniaku! Dołącz do nas i Ani Włodarczyk w Foodhall Montownia Gdańsk 21 grudnia, aby stworzyć własnoręcznie ajerkoniak, który rozgrzeje serca i doda nutki słodkości świątecznym chwilom.
Ania Włodarczyk, autorka książki o przedwojennej kuchni polskiej Retro kuchnia, blogerka, fotografka kulinarna. Nasza niekwestionowana ekspertka, poprowadzi warsztaty, dzieląc się sekretami doskonałego ajerkoniaku. Razem wkroczymy w świat mieszania, łączenia i degustacji, aby stworzyć niezapomnianą mieszankę do podzielenia się z bliskimi. Każdy uczestnik zabierze do domu butelkę 0,5 litra własnoręcznie przygotowanego ajerkoniaku.
Nie przegap tej wyjątkowej okazji na stworzenie własnego smaku świąt! Zapisz się już teraz i dołącz do naszego magicznego wieczoru ajerkoniakowego w Montowni! Liczba miejsc jest ograniczona, zapisy
prowadzimy mailowo: media@foodhallpoland.pl
Koszt warsztatu: 50 zł
Warsztaty odbędą się o godzinie 18:00.