Zapraszamy na XIX Balu Sympatyków Wyspy Sobieszewskiej.
Kolacja 4-daniowa serwowanaAperitif: Nalewka bursztynowa z pigwą
Przystawka: Tatar z łososia gravlax z rukolą
Zupa: Aromatyczny rosół z pierożkami ala chinkali
Danie główne: Luzowana kaczka na musie śliwkowo-piernikowym z kluseczkami i buraczkami glazurowanymi
Deser: Mus mascarpone z mango i wiśniami w rumie
Bufet z zakąskamiBufet przekąskowyWędzonki z własnej wędzarni
Pasztet z dzika
Łosoś na warzywach w cytrynowej galaretce
Krewetki tygrysie z pastą guacamole
Śledź po żuławsku z marynowaną marchewką i korniszonami
Rolada z kaczki
Tatar po huzarsku z kaparami i klasycznymi dodatkami
Marynaty żuławskie
Sałatka francuska
Sałatka z rukolą, mango, granatem, awokado i fetą
Bufet słodki Faworki karnawałowe
Ciasteczka koktajlowe
W programie:- Doskonała zabawa - zespół muzyczny
- Konkurs wiedzy o wyspie - nagrodą główną jest weekend dla 2 osób w jednym z hotelu należących do grupy Harmony Polish Hotels
- prezentacja unikatowych zdjęć Wyspy Sobieszewskiej z końca XIX wieku.
Napoje i alkohole:OPEN BAR (wódka, wino, piwo),
sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda mineralna, coca-cola, kawa, herbata.
Informacje i rezerwacje: tel. 530 80 999
catering@hotelbartan.pl
www.hotelbartan.pl