XV Maskowy Bal Karnawałowy
Sympatyków Wyspy Sobieszewskiej25.02.2017 godz. 19.00 - 3.00Zapraszamy na Maskowy Bal Karnawałowy. Dobrą zabawę na parkiecie zapewni trzy osobowy zespół z muzyką na żywo. Podczas całego wieczoru o Państwa podniebienia dbać będą profesjonaliści z Szefem kuchni Sławomirem Sieg na czele. W programie: konkurs wiedzy o wyspie, prezentacja multimedialna "Sobieszewo na starych pocztówkach", wspólne śpiewy, niezapomniana zabawa do białego rana oraz konkurs najpiękniejszej maski. Menu Kolacja 4-daniowa serwowana Przystawka: Carpaccio z pieczonego buraka z rukolą, orzechami, owczym serem i marynowaną gęsią skropione balsamicznym kremem
Zupa: Pikantny bulion z wołowymi kołdunami
Danie główne: Polędwiczka wieprzowa faszerowana suszonymi grzybami pieczona w cieście francuskim, sos Bernais, puree ziemniaczano- pietruszkowe i marynowana dynia z imbirem
Deser: Mus mascarpone z biszkoptem i sosem malinowym
Napoje oraz alkoholButelka wódki 0,5l lub wina 0,7l na 4 osoby
Sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda mineralna, coca-cola
Kawa, herbata
Bufet z zakąskami Wędzonki z własnej wędzarni
Pasztet z dzika
Tatar wołowy z klasycznymi dodatkami
Rulonik duński z musem serowym
Topenada prowansalska na grzance
Pstrąg pod cytrynową galaretką
Sałatka z brokuł z kozim serem i rukolą
Marynaty żuławskie
Bufet słodkiCiastka koktajlowe
Rogaliki z nadzieniem wiśniowym
Danie ciepłe po północyWęgierska zupa gulaszowa z ciepłą bułką
Informacje i rezerwacje: tel. (58) 30 80 999, e-mail: catering@hotelbartan.pl www.hotelbartan.pl