Zapewniamy wyśmienitą kuchnię, nastrojową atmosferę, szaloną zabawę przy muzyce doświadczonego DJ'a, Jacka Wicka, który bawił do utraty tchu już tysiące Gości.
Nasz Szef Kuchni przygotował na ten wieczór specjalne andrzejkowe menu:*Krem z pieczonej dyni
*Pierś z drobiu przekładana pomidorami zapiekana mozzarellą z pesto podana z opiekanymi ziemniakami i blanszowanymi warzywami
*Pasztet z dziczyzną na plastrach grillowanych jabłek
*Jajko owinięte szynką z musem chrzanowym
*Tymbaliki drobiowe na plastrach cytryn
*Filecik z pstrąga w winnej galarecie z sosem chrzanowym
*Rewia serów pleśniowych i twardych
*Rogaliki francuskie nadziewane czekoladą i skórką pomarańczową
*Babeczki z bitą śmietaną i owocami
Żurek staropolski z białą kiełbasą i pieczywem
NAPOJE GORĄCE /nielimitowane/Kawa /espresso, cappuccino/
Herbata /czarna, earl grey, zielona/
Woda mineralna niegazowana 0,33l/na osobę
OPEN BAR/opcja dla chętnych 50 PLN na osobę/
Wino białe lub czerwone chilijskie Canepa
Wódka czysta Wyborowa
Soki owocowe
Woda mineralna niegazowana Cisowianka
Rezerwacja i zakup biletów
banglob@banglob.pl
tel. 58 620 43 29