HOTEL ORLE SERDECZNIE ZAPRASZA NA ZABAWĘ KARNAWAŁOWĄ W KLIMACIE RETRO PARTY
8.02.2014 - godz. 20.00
Zapraszamy do udziału w szalonej zabawie karnawałowej w klimacie lat 50, 60 i 70. Zapraszamy wszystkich hippisów, bikiniarzy, dzieci kwiaty i poppersów. Najciekawsze stroje zostaną nagrodzone!
W trakcie zabawy przy muzyce mechanicznej z DJ odbędzie się pokaz sztuki barmańskiej połączony ze sprzedażą kolorowych drinków w niespotykanie niskich cenach.
Na tegoroczną imprezę karnawałową przygotowaliśmy także wyśmienite menu w formie bufetu.
Cena zaproszenia dla 1 osoby - 90złDODATKOWO:pokój 1 osobowy ze śniadaniem - 115 zł
pokój 2 osobowy ze śniadaniem - 125 zł
pokój 3 osobowy ze śniadaniem - 180 zł
W atrakcyjnej cenie:
Pakiet pobytowy od 7.02 do 9.02.2014 - 215 zł za osobę!
W cenie pakietu:
- zabawa karnawałowa
- 2 noclegi w pokoju 2 osobowym
- 2 śniadania
- codziennie godzina relaksu w hotelowym SPA (jacuzzi, sauna, solarium) + 10% rabatu na wszystkie zabiegi
- 10 % rabatu w punktach gastronomicznych
SPECJALNY CENNIK DRINKÓW OBOWIĄZUJĄCY TYLKO W TRAKCIE ZABAWY KARNAWAŁOWEJ!
MOJITO - 3,50 zł
(rum, limonka, syrop cukrowy,
mięta, woda gazowana, lód)
WHISKY SOUR - 3,50 zł
(whisky, syrop cukrowy, sok z limonki)
SEX ON THE BEACH - 3,50 zł
(wódka, syrop brzoskwiniowy,
sok pomarańczowy, grenadina)
CAPIROSHKA - 2 zł
(wódka, limonka)
TEQUILA SUNRISE - 4 zł
(tequila, wódka, sok pomarańczowy, grenadina)
MENU Godz. 20.00
DANIE CIEPŁE SERWOWANE Z BUFETU:
* Pierś drobiowa zawijana w boczku
* Karkówka BBQ
* Szaszłyk z łososia
* Pyszne pieczone ziemniaki
* Ryż z warzywami
* Surówki sezonowe
ZIMNE PRZEKĄSKI - BUFET
* Jajka faszerowane
* Rulonik wykwintny z szynki ze szparagami
* Tymbaliki z drobiu
* Babeczki z pastą serowo - orzechową
* Łosoś po skandynawsku
* Pasztet Orle
* Sałatka Cezar
* Sałatka brokułowa z fetą i sezamem
Godz. 24.00
* Danie ciepłe: Barszcz z pasztecikiem
Dodatki:
* Pieczywo, masło
* Kawa z mleczkiem
* Herbata z cytryną
* Woda mineralna, soki owocowe (łącznie 1 l/ osoba)
Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.