stat
Impreza już się odbyła

Zamkowy Bal Karnawałowy - Kulinarna Uczta

Hotel Zamek Gniew ma zaszczyt zaprosić Państwa na wyjątkowy Bal Karnawałowy z udziałem znakomitych Szefów Kuchni, którzy to specjalnie dla Państwa przygotują degustacyjną kolację składającą się z 5 dań /przystawka zimna/przystawka ciepła/zupa/drugie danie/deser. Po uroczystej kolacji zapraszamy na obfite bufety.

Szef Kuchni Pan Mariusz Gachewicz wespół z Przyjaciółmi - Szefami...
- Krzysztof Gradzewicz Szef kuchni w Restauracji Correze/ Gdańsk
- Ireneusz Koniuszek Mazurskie Centrum Kongresowo-Wypoczynkowe "Zamek - Ryn" Sp. z o.o.
- Przemysław Langowski Szef kuchni hotelu Almond oraz hotelu Number One
- Dawid Łagowski - Szef Kuchni Pałac Mierzęcin
- Michał Kuter właściciel i szef kuchni restauracji A Nóż Widelec w Poznaniu.
- Tomasz Milewski Szef Kuchni w pięciogwiazdkowym Hotelu Mikołajki
- Przemysław Tworkowski na promie Stena Nordica na stanowisku 1-st. Cook
- Adam Woźniak członek kadry narodowej Poland National Culinary Team
- Paweł Mieszała światowej sławy cukiernik

...sprawi, że ten wieczór dostarczy Państwu wielu niezwykłych kulinarnych doznań.
Będziecie mieli Państwo okazję skosztować wielu autorskich dań, które pozwolą odkryć nieznane dotąd smaki i które sprawią, że uczta stanie się niezapomniana.
Ponadto w trakcie kolacji będą mogli Państwo zdegustować specjalnie dobrane do potraw znakomite wina, będzie to niewątpliwie podróż po winnicach całego świata.
Jak Bal - zatem wieczór nie może się obyć bez hucznych tańców... oprawę muzyczną zadba Grupa Wodzirejska DJ MAX team
Bal Karnawałowy odbędzie się 09 lutego 2019 r. o godz. 19.00 do 02:00 w Hotelu Zamek Gniew.


Koszt uczestnictwa w balu : 160 zł/osoba

Dodatkowo możliwość otrzymania specjalnego rabatu na nocleg podczas balu informacja w recepcji.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    160 zł
Rezerwacje przyjmujemy pod nr tel.: 666 010 394, 58 535 38 80
lub drogą mailową pod adresem: recepcja@zamek-gniew.pl