stat
Impreza już się odbyła

Ajka Ajka Jedzcie Jajka! - tak mawia nasz Szef Kuchni. Zatoka Sztuki zaprasza, jak co roku, na śniadanie Wielkanocne! Będziecie mieli okazję skosztować tradycyjnych, polskich, przygotowywanych jak u mamy Wielkanocnych potraw.

w każdą niedzielę (do 29.12), g. 10:30

Wstęp wolny
sty 24

piątek, g. 19:00

Sopot,
Na zaproszenie
Jeśli macie ochotę spędzić ten poranek z nami przy stole Wielkanocnym zachęcamy do rezerwacji pod numerem telefonu - 785 881 390.

Menu Wielkanocne:
- Staropolski żur z białą kiełbasą i jajkiem
- Smażona białą kiełbasą z sosem chrzanowym
- Jaja w majonezie i faszerowane
- Pasta jajeczna że szczypiorem
- Pasta z wędzonej makreli z ogórkiem i cebulką
- Pasztet z domowymi marynatami
- Półmiski z wędlinami i serami
- Mięsa pieczone
- Warzywa i twarożek
- Mazurek wielkanocny
- Baba majonezowa (czyżby chodziło o Gieca?)
- Domowy sernik z wiśniami
- Pieczywo i masło
- Świeży chrzan (tarty piętą Szefa Kuchni)