stat
Impreza już się odbyła

Laboratorium Innowacji Społecznych zaprasza na warsztat "Zdrowie na talerzu i wspólne gotowanie".
Temat: Pomidor w roli głównej, w ramach projektu "Pracownia".

lis 30

sobota, g. 10:00

Hotel Marriott Sopot, Bitwy pod Płowcami 59
bilety 529 zł
Dowiesz się, jak wiele korzyści przynosi wspólne przyrządzanie i spożywanie posiłków, a także jak dostarczać sobie i rodzinie porcji zdrowia na talerzu. Jeśli bardzo nie lubisz gotować - po prostu przyjdź i spędź z nami ciekawie czas. Ciekawych tematów nigdy nie brakuje!

Wydarzenie bezpłatne. Ponieważ liczba miejsc jest ograniczona, obowiązują zapisy telefoniczne pod nr: 58 727 39 11

O prowadzącej:
Ewa Dygaszewicz - dietetyk, edukator diabetologiczny. Pisze wyjątkowe książki kucharskie. Specjalizuje się w układaniu indywidualnych jadłospisów (także w chorobach dieto-zależnych) i promuje (swoją wiedzą i pozytywnym podejściem) zdrowy styl życia na co dzień. Gotowanie z Ewą to porcja dobrego humoru, szczerej rozmowy oraz zdrowia na talerzu.

Spotkanie odbędzie się 28 sierpnia 2017 r. w godzinach 15 - 17 w Pracowni Laboratorium Innowacji Społecznych
Pomorski Park Naukowo- Technologiczny Gdynia, al. Zwycięstwa 96/98 budynek IV A- wejście od strony SKM Redłowo

Organizator w ramach zwrotu kosztu dojazdu zapewnia uczestnikom projektu System Aktywizacji Społeczno- Zawodowej w Gdyni bilety ZKM.