stat
Impreza już się odbyła

Poznacie podstawowe tajemnice by przygotować niecodzienne menu składające się z przekąsek, które zadziwią Waszych gości.

Idealne na nie formalne spotkanie, happy hours wśród przyjaciół lub brunch z rodziną.

Nauczycie jak je zorganizować wybierając najbardziej odpowiednie dania na ten szczególny sposób podejmowania gości, by był on przyjemnością również dla Was.

Przygotujemy
- krewetki w różowym sosie (na łyżce)
- salami i mus z cieciorki (w szklaneczce)
- kuskus z warzywami, cytryną i miętą
- tatarek z łososia i cukinii
- carpaccio z bresaoli
- caprese inaczej czyli pomidorowa galaretka z bazylią i mozzarellą (w szklaneczce)
- tiramisu (w szklaneczce)
- trufle z ricotty z kokosem i grappą

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    300 zł
Zapisy: https://k5.com.pl/warsztaty/zimny-bufet-i-18-03/