stat
Impreza już się odbyła
Tegoroczne Walentynki w Restauracji Autorskiej "Pasjami..." to wyjątkowa uczta smaków, w której Szef Kuchni dobrał dania pobudzające zmysły, specjalnie skomponowane i serwowane dla dwojga.
Dodatkowo, każda para otrzyma niespodziankę z czekolady od Mistrza Cukierni Hotelu Rezydent, w której znajdzie przepowiednię dotyczącą zapewnienia sobie fortuny w uczuciach. Magicznej atmosfery wieczoru dopełnią dyskretne dźwięki fortepianu, piękne wnętrza oświetlone blaskiem świec oraz subtelne walentynkowe aranżacje.

MENU

Aperitif:

Koktajl "Kir Royal" podany z czereśniami w czekoladzie

Przystawka zimna(zestaw dla 2 osób):

Półmisek owoców morza - ostrygi, krewetki, łosoś Gourmet, szczypce krabów,
podane na kruszonym lodzie z wyselekcjonowanymi sosami

Zupa:

Cappuccino z zielonego groszku podane z pianką o smaku koziego sera aromatyzowaną tymiankiem

Intermezzo:

Sorbet malinowy

Danie główne(zestaw dla 2 osób):

Półmisek mięs - grillowane kotleciki jagnięce, stek z polędwicy wołowej,
comber sarny, wątróbka cielęca,podane z pieczonymi młodymi ziemniakami, sosem bearnaise i truflowym

Deser:

Walentynkowy torcik truskawkowo - limonkowy w kształcie serca

Cena: 360 zł /2 osoby

Zapraszamy Państwa na kolację w sobotę (13 lutego) o godz. 20.00 oraz w niedzielę(14 lutego)o godz. 18.00

Rezerwacja miejsc: tel. 58 55 55 904 / 842
restauracja@HotelRezydent.com.pl