Tegoroczne Walentynki w Restauracji Autorskiej "Pasjami..." to wyjątkowa uczta smaków, w której Szef Kuchni dobrał dania pobudzające zmysły, specjalnie skomponowane i serwowane dla dwojga.
Dodatkowo, każda para otrzyma niespodziankę z czekolady od Mistrza Cukierni Hotelu Rezydent, w której znajdzie przepowiednię dotyczącą zapewnienia sobie fortuny w uczuciach. Magicznej atmosfery wieczoru dopełnią dyskretne dźwięki fortepianu, piękne wnętrza oświetlone blaskiem świec oraz subtelne walentynkowe aranżacje.
MENU
Aperitif:
Koktajl "Kir Royal" podany z czereśniami w czekoladzie
Przystawka zimna(zestaw dla 2 osób):
Półmisek owoców morza - ostrygi, krewetki, łosoś Gourmet, szczypce krabów,
podane na kruszonym lodzie z wyselekcjonowanymi sosami
Zupa:
Cappuccino z zielonego groszku podane z pianką o smaku koziego sera aromatyzowaną tymiankiem
Intermezzo:
Sorbet malinowy
Danie główne(zestaw dla 2 osób):
Półmisek mięs - grillowane kotleciki jagnięce, stek z polędwicy wołowej,
comber sarny, wątróbka cielęca,podane z pieczonymi młodymi ziemniakami, sosem bearnaise i truflowym
Deser:
Walentynkowy torcik truskawkowo - limonkowy w kształcie serca
Cena: 360 zł /2 osoby
Zapraszamy Państwa na kolację
w sobotę (13 lutego) o godz. 20.00 oraz
w niedzielę(14 lutego)o godz. 18.00
Rezerwacja miejsc: tel. 58 55 55 904 / 842
restauracja@HotelRezydent.com.pl