stat
Impreza już się odbyła
PATRONAT

Wspólne obiady oraz biesiadowanie przy jednym stole od zawsze wyznaczały szczególny rytm mieszkańcom Gdyni. To właśnie podczas nich integrowały się lokalne społeczności oraz zawiązywały się nowe znajomości. Tradycja ta była wyjątkowym zwyczajem - naszą lokalną hiszpańską fiestą!

gru 21

niedziela, g. 18:00

Wstęp wolny
gru 31

środa, g. 18.00

Gdynia,
bilety 200 zł
Pragniemy przywrócić wspólnemu spożywaniu posiłków wyjątkowy, międzywojenny charakter. Serdecznie zapraszamy na niezwykłą kolację połączoną z degustacją win, która odbędzie się na dachu Muzeum Miasta Gdyni. Nie obawiajcie się pogody! W razie deszczu zjemy w otoczeniu muzealnych wystaw.

Wykwintności i smakołyki trafią na stoły prosto z TAPAS Barcelona z gościnnym udziałem wspaniałej Szefowej Kuchni - Olgi Borkowskiej! Podczas wspólnej kolacji na stół trafią wina, z których większość została sprowadzona w limitowanych ilościach, specjalnie na tę okazję. Do wszystkich win podamy idealnie dopasowane mini-dania spoza naszej standardowej karty, gotowane na żywo.

Czego skosztujemy na dachu?
- Turbio (hiszp. pochmurny) - niefitrowane białe wino z Galicji
- Compta Ovelles - białe wino z regionu Penedes
- Baltasar - czerwone wino z Calatayud
- SO z Alella (najmniejsza apelacja w Hiszpanii skupiająca tylko 7 winnic)

Patronem wydarzenia jest Gdyński Szlak Kulinarny.

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    99 zł
Cena udziału w degustacji wynosi 99 zł / os.
Obowiązuje wcześniejsza rezerwacja miejsc, a warunkiem rezerwacji jest całkowita przedpłata. W celu rezerwacji prosimy o kontakt telefoniczny 513-303-511 lub mailowy kontakt@tapasbarcelona.pl