2014-06-26 12:16
Koniecznie muszę spróbować ;)
2014-07-17 21:22
2014-07-21 10:35
Co za zaścianek.
Nie dlatego, że ojej, homar, wielki świat i tłuszcza będzie patrzeć, jak się w wielkim świecie "homara rozbiera".
Ale dlatego, że to nam się sprzedaje jako rozrywkę. A to jest
Co za zaścianek.
Nie dlatego, że ojej, homar, wielki świat i tłuszcza będzie patrzeć, jak się w wielkim świecie "homara rozbiera".
Ale dlatego, że to nam się sprzedaje jako rozrywkę. A to jest przecież przygotowanie mięsa do jedzenia...
Więc może lepiej rozbiórka świni? Wielu by się przydało uświadomić i przypomnieć, skąd się bierze ślicznie zapakowany różowy boczuś albo karkóweczka w plastikowym pudełeczku w lodówce w supermarkecie.
2014-07-25 11:47
Chore, cierpienie zwierzęcia jako rozrywka dla tępych idiotów...
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.