2013-12-10 23:47
"WYSZUKANE" menu? gdzie? w google?
Od końca:
pisze się SEMIFREDO!
HALIBUT - pasta z soczewicy na puree bleeeeeeeeee, ryba typowo włoska zaraz obok barweny i dorady.
POLĘDWICA CIELĘCA? nie ma
"WYSZUKANE" menu? gdzie? w google?
Od końca:
pisze się SEMIFREDO!
HALIBUT - pasta z soczewicy na puree bleeeeeeeeee, ryba typowo włoska zaraz obok barweny i dorady.
POLĘDWICA CIELĘCA? nie ma czegoś takiego w młodym bydle ew. górka cielęca ale szumnie brzmi.
Obydwa dania z karmelizowanymi dodatkami i puree, nie ma już innych technik przygotowania?
Aromatyczny krem z Patatów? ziemniak to ziemniak trochę inny, gdzie tu aromat?
Roladki wieprzowe - mister "Roladka" zrobi najlepiej to umie.
Dojrzewająca polędwica wołowa? Ciekawostka chyba że razem z tym parmezanem? Najlepsza jest tylko świeża i basta.
Miłej lektury
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.