2014-03-13 21:30
2014-03-24 07:24
Nie byłam w tawernie wcześniej, więc ciężko oceniać jakie jedzenie serwują na co dzień ale po wizycie w weekend, myślę, że powinni pozostać przy kuchni gruzińskiej. Pierożki z mięsem wołowo-wieprzowym albo chaczapuri były nieziemsko dobre. Kaszubska kuchnia w Gdańsku jest na każdym kroku a na gruzińskie jedzenie musiałam jeździć do Warszawy.
2014-03-27 11:23
jedzenie nie miało nic wspolnego z kuchnia gruzińska. wszystko faszerowane jednym rodzajem mielonego miesa. odgrzewane i rozmrazane. nic na świeżo . koszmar. zostancie przy kaszubach . zamowilismy talerz dla dwojga ze wszystkimi potrawami-koszmar. nikomu nie polecam. byłam 20.03.2014.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.