stat
Impreza już się odbyła

Pani Claudia wprowadzi Was w świat ryb i owoców morza, pokaże jak prawidłowo dobrać produkty, omówi ich charakterystykę.

gru 21

niedziela, g. 16.00

Gdańsk,
bilety 90 zł
Na tych warsztatach poznacie przepisy na szybkie i smaczne włoskie dania, które wzbogacą Waszą kuchnię i poprawią technikę przygotowania ryb i owoców morza.

Co przygotujemy:
- Cozza Alla Marinara (mule w białym winie)
- Polipo con patate e olive (ośmiornica z kartofelkami)
- Frittura do gamberi e calmari con salsa tartara (smażone krewetki i kalmary z sosem tatarskim)
- Tagliolini al nero di seppia (tagliolini z atramentem mątwy i owocami morza)
- Involtini do spada (roladki z miecznika)

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.