stat

Podczas warsztatów pozwalamy uwolnić wyobraźnie i zdradzamy nowe sekrety kulinarne. Warsztaty są skierowane dla nastolatków w wieku 12-17 lat, zajęcia odbywają się bez udziału rodziców.

Przygotujemy:

  • baja fish tacos (tacos z rybą i salsą mango i melasy z granatu)

  • placki ziemniaczane z serem i padrons peppers

  • smażone papryczki japaleño nadziewane serem i dressingiem z kwaśnej śmietany i limonki

  • kalmary w kremowym sosie chipotle

  • ryż meksykański z sofrito i chorizo

  • placuszki z mięsem kraba z salsą pico de gallo

  • domowe lody z chili ancho i czekoladą


Podczas warsztatów pracujemy w niewielkich grupach, są jednak potrawy, które nie wymagają tak wiele czasu i przygotujemy je indywidualnie.
kwi 25

piątek, g. 18:00

bilety 470 zł
maj 31

sobota, g. 15:00

bilety 239 zł