2016-12-03 13:04
razy drożej.
Czy uczestnicy chociaż się najedli?
2016-12-03 13:46
Kolacje degustacyjne w drogich restauracjach zazwyczaj są drogie. Mają charakter uroczysty i w ich organizacje zaangażowane jest naprawdę wiele osób a ich praca też kosztuje. Wysoką ceną lokal gwarantuje jakość i niepowtarzalność doznań. Goście na pewno nie wyszli głodni i spragnieni. Gorąco polecam każdą z restauracji biorących udał w wydarzeniu.
2016-12-03 14:14
chodzi o degustacje a nie zeby sie najesc
2016-12-03 15:16
wszystko to tylko sztuczki, sztuczki
2016-12-03 23:06
Marcin Popielarz, Jacek Koprowski Krzysztof Ilnicki
stara gwardia z Sheratona...
O czymś to świadczy
Chłopaki pozdrawiam
2016-12-04 14:50
O tym ze są pseudo kucharzami-celebrytami?
2016-12-04 15:33
2016-12-04 15:41
2016-12-04 16:14
Sheraton to sieciówka- zamawiane są tony jedzenia, które później idą w kosz, ot taka szkoła
2016-12-04 17:06
Czy to wystarczy żeby kogoś obrażać?
2016-12-05 12:33
Wybacz ale jeden z tych Panów z pewnością nie jest celebrytą - nikt o nim nie słyszał .....prócz tego, że szef go próbuje lansować na wszystkie sposoby......hahaha...
2016-12-04 18:20
2016-12-07 10:15
Jedzenie pyszne i świerze. I bez tej całej filozofii co to nie potrafią kucharze itp.
2016-12-09 14:12
to będą patelnie i garnki fruwać heheheh
2016-12-04 01:51
barbarzynstwo .
2016-12-04 09:07
2016-12-04 10:48
co więcej żywcem obdarli ze skóry warzywa i je poćwiertowali aby potem je ugotować. a takie miały plany i marzenia .... mordercy!
2016-12-05 12:23
2016-12-04 13:01
Tylko o tym żarciu , jakieś tam wymysły a gdzie w menu kapusta kiszona tudzież inne polskie przysmaki uwielbiam polską kuchnię mięsko w sosiku własnym ziemniaczki / pierogi to nie jest Polska kuchnia !!! / kapusta zasmażana , zupa ogórkowa , krupniczek pychota
2016-12-04 13:35
a jak robili w kantynach i to jeszcze niedawno albo wciąz.. ...... to nawet gotowe danie z farutexu potrafili skopcić.....
No nie panowie ? dlatego Ci co znaja deluxe to korzystaja z normalnych lokali a nie tych co sie musza promowac platnie , nie korzystaja z tych lokali gdzie kucharze zmieniaja sie co 2 miesiace....
2016-12-05 12:37
Wiem, że ostatnio cały czas wypisujecie o Panu Pawle Stawickim- ale przykro mi, moim zdaniem najsmaczniejsze danie przygotował Pan Popielarz - ja stawiam na Białego Królika . Brawo !!!! Niemniej propozycja Pana Wątora również była wyśmienita .
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.