Opinie (21) 2 zablokowane

  • 4 (2)

    razy drożej.
    Czy uczestnicy chociaż się najedli?

    • 19 15

    • Kolacje degustacyjne w drogich restauracjach zazwyczaj są drogie. Mają charakter uroczysty i w ich organizacje zaangażowane jest naprawdę wiele osób a ich praca też kosztuje. Wysoką ceną lokal gwarantuje jakość i niepowtarzalność doznań. Goście na pewno nie wyszli głodni i spragnieni. Gorąco polecam każdą z restauracji biorących udał w wydarzeniu.

      • 20 6

    • chodzi o degustacje a nie zeby sie najesc

      • 8 3

  • wszystko to tylko sztuczki, sztuczki

    • 17 9

  • kucharze (9)

    Marcin Popielarz, Jacek Koprowski Krzysztof Ilnicki
    stara gwardia z Sheratona...
    O czymś to świadczy
    Chłopaki pozdrawiam

    • 9 8

    • (5)

      O tym ze są pseudo kucharzami-celebrytami?

      • 4 9

      • ?

        • 1 0

      • Skąd ta wiedza? Frajerze (2)

        • 1 5

        • (1)

          Sheraton to sieciówka- zamawiane są tony jedzenia, które później idą w kosz, ot taka szkoła

          • 3 2

          • Czy to wystarczy żeby kogoś obrażać?

            • 2 1

      • hahaha

        Wybacz ale jeden z tych Panów z pewnością nie jest celebrytą - nikt o nim nie słyszał .....prócz tego, że szef go próbuje lansować na wszystkie sposoby......hahaha...

        • 1 0

    • Niektórym powód do obrażania innych jest niepotrzebny.

      • 3 0

    • Najlepsze jedzenie robi Pani Jola Gdynia ul. Hutnicza na terenie Gdańskich składów drzewnych.

      Jedzenie pyszne i świerze. I bez tej całej filozofii co to nie potrafią kucharze itp.

      • 2 0

    • jak Gesslerowa tam wpadnie

      to będą patelnie i garnki fruwać heheheh

      • 1 0

  • Zjedli zwierzeta ktore kiedys zyly, mialy plany i rodziny !. (3)

    barbarzynstwo .

    • 12 16

    • Plany?!

      • 3 1

    • (1)

      co więcej żywcem obdarli ze skóry warzywa i je poćwiertowali aby potem je ugotować. a takie miały plany i marzenia .... mordercy!

      • 7 1

      • jest w kinach film o żywych warzywach, komedia, widziałem trailer

        • 1 0

  • Nuda

    Tylko o tym żarciu , jakieś tam wymysły a gdzie w menu kapusta kiszona tudzież inne polskie przysmaki uwielbiam polską kuchnię mięsko w sosiku własnym ziemniaczki / pierogi to nie jest Polska kuchnia !!! / kapusta zasmażana , zupa ogórkowa , krupniczek pychota

    • 9 3

  • Książeta łyżki, królowie patelni, arcykaplani wrzątku

    a jak robili w kantynach i to jeszcze niedawno albo wciąz.. ...... to nawet gotowe danie z farutexu potrafili skopcić.....

    No nie panowie ? dlatego Ci co znaja deluxe to korzystaja z normalnych lokali a nie tych co sie musza promowac platnie , nie korzystaja z tych lokali gdzie kucharze zmieniaja sie co 2 miesiace....

    • 10 5

  • Pan Popielarz

    Wiem, że ostatnio cały czas wypisujecie o Panu Pawle Stawickim- ale przykro mi, moim zdaniem najsmaczniejsze danie przygotował Pan Popielarz - ja stawiam na Białego Królika . Brawo !!!! Niemniej propozycja Pana Wątora również była wyśmienita .

    • 12 6

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.