2019-11-15 16:50
Opinia wyróżniona
Fajnie, że powstała ekskluzywna (i droga!) restauracja w takim miejscu w Gdańsku! Takie tez są potrzebne!
2019-11-16 18:46
Te burgery ??? Podajcie cenę
2019-11-16 08:21
Ale polecam Bar u Joli na ul. Hutniczej w Gdyni. Jedzenie rewelacja nie trzeba mieć grubego portfela chociaż widuję tam Prezesów firm mieszczących się na Hutniczej.
2019-11-15 18:04
Wydam 25zl na wejscie a moje danie bedzie kosztowało 12zł. Zwrócą różnicę ?
2019-11-24 20:32
2019-11-15 16:50
Opinia wyróżniona
Fajnie, że powstała ekskluzywna (i droga!) restauracja w takim miejscu w Gdańsku! Takie tez są potrzebne!
2019-11-15 18:04
Wydam 25zl na wejscie a moje danie bedzie kosztowało 12zł. Zwrócą różnicę ?
2019-11-24 20:32
2019-11-16 08:21
Ale polecam Bar u Joli na ul. Hutniczej w Gdyni. Jedzenie rewelacja nie trzeba mieć grubego portfela chociaż widuję tam Prezesów firm mieszczących się na Hutniczej.
2019-11-16 18:46
Te burgery ??? Podajcie cenę
2019-11-15 17:11
po relaksującym koreczku na Grunwaldzkiej
2019-11-15 17:20
Nie bój stukilowa babo. W dużych miastach na świecie tez są korki a najlepsze knajpy najczęściej w ich centrach. Milionerzy i knajpy mają się dobrze.
2019-11-16 07:33
Milioner ma kucharza. Natomiast capo di corposzczures chętnie się wybierze tam gdzie podwładnych nie będzie musiał oglądać, tylko sobie równych.
2019-11-18 13:42
Jacy milionerzy ? To trzeba być milionerem żeby szarpnąć się np. raz na rok na specjalną okazję i pójść na kolację i zostawić 1200 zł ? To wystarczy 100 zł miesięcznie odkładać. Biedaki więcej przeznaczają na głupią
Jacy milionerzy ? To trzeba być milionerem żeby szarpnąć się np. raz na rok na specjalną okazję i pójść na kolację i zostawić 1200 zł ? To wystarczy 100 zł miesięcznie odkładać. Biedaki więcej przeznaczają na głupią trawę....W trójmieście MASA ludzi ma budżet rodzinny na poziomie 10 tys + i dla takich ludzi to nie jest lot na księżyc jeżeli ktoś lubi spędzić czas w wyjątkowym miejscu i poznać nowe smaki...Ile tutaj cebuli...
2019-11-20 16:26
cebula to ważny składnik w hiszpańskich potrawach.
Ale z tym budżetem 10tys+ to przesadziłeś - no chyba że myślałeś o budżecie rocznym. Widać, że lekko oderwany jesteś od rzeczywistości. Jeden ma 20tys co miesiąc, a drugi 2tys. A średnia to nie życie...
2019-11-24 08:02
I masz rację, tylko tu nie chodzi o to czy Cie stać, ale o to czy to jest tego warte? Bo nieraz byłam w dobrej knajpie, gdzie jedzenie było bajeczne, ale płaciłam za produkt i wykonanie. Ale jak ktoś mi podaje Żywca i kasuje za to 16zł. to dla mnie lekka przesada, za wodę 13zł... czuję się robiona w wała. I mam za to płacić?
2019-11-15 17:18
To jest odpowiedz na nagiety poziom gastronomi trójmiejskiej i tych wszystkich celebrytów kucharzy co sypali złotem! Panowie czas zejść na ziemie i nie gwiazdorzyć. Prawdziwa gwiazda jest na 32 piętrze.
2019-11-16 21:56
chyba 33-cim
2019-11-21 22:13
chyba gastronomii
2019-11-15 17:22
2019-11-15 17:26
Prawie 4 stowki za 6 tapasow?! W Hiszpanii jest o wiele taniej.
2019-11-15 17:42
Nie. Nie jest taniej jeśli chodzi o knajpy kogoś kto ma gwiazdki michellina. W Gdańsku też są kebaby za 15zł. I jaki to ma związek z opisywanym miejscem?
2019-11-15 20:08
Powiem tak, gwiazdek nie jadam, ale jadłem tapasy za 5 euro, które na nowo definiowaly mi sztuke kulinarną. Fakt, na stolik trzeba było trochę poczekać.
2019-11-15 21:00
Pięć euro za kiszonego ogórka?
2019-11-15 22:39
Nie, owoce morza, wolowina. 3-5 euro za tapas, ale nie Barcelona, a bardziej Kadyks, Sewilla...
2019-11-18 11:00
2019-11-15 17:47
2019-11-15 17:49
Jeśli tak to życzę Wam wszystkiego najlepszego. Ahh te stare czasy bud w Brzeznie, pyszna mista i jedne z najlepszych burgerow
2019-11-15 17:53
Zarezerwuje i pojadę z mojom Grażyną a i Piotera też wezmę a co tam, raz się szarpnąć mogę. Nie byłem w Hiszpanii, to na miejscu mogę się poczuć elegancko. To dopiero sąmsiad zdębieje, muszę jak najprędzej zaklepać rezerwację:)
2019-11-16 00:42
Słabo z rezerwacjami, już wszystko pozajmowane na kilka lat do przodu jak u lekarza specjalisty na skierowanie z NFZ-tu...
2019-11-15 17:54
Chyba ktoś niezbyt dokładnie przeprowadził analizę rynku. Trochę nam jednak jeszcze brakuje do poziomu życia w Hiszpanii. "Kuchenne rewolucje" na horyzoncie?
2019-11-15 17:57
Nie wiem czy czytałeś artykuł, ale zainteresowanie jest spore, tak jak zresztą w innych restauracjach tego typu.
2019-11-15 21:05
zainteresowanie...zainteresowanie miejscowych (a tacy glownie czytaja trojmiasto.,pl)nie ma najmniejszego znaczenia bo restauracje w trojmiescie nie zarabiaja na miejscowych tylko na turystach z drugiej strony baltyku a
zainteresowanie...zainteresowanie miejscowych (a tacy glownie czytaja trojmiasto.,pl)nie ma najmniejszego znaczenia bo restauracje w trojmiescie nie zarabiaja na miejscowych tylko na turystach z drugiej strony baltyku a oni siedza glownie na starowce albo w sopocie ale juz watpie aby jechali specjalnie do Olivia Star bo tam ani knajp nie znajda a i otoczenie niezbyt zachecajace.
2019-11-15 18:02
Powiem Ci, że raz na jakiś czas wolę zaprosić swoją kobietę do takiej restauracji, posmakować czegoś nowego, niż stać z nią w kolejce (sick!) po pierogi z Mandu (zreszta jesli pierogi to zdecydowanie do hopowa-
Powiem Ci, że raz na jakiś czas wolę zaprosić swoją kobietę do takiej restauracji, posmakować czegoś nowego, niż stać z nią w kolejce (sick!) po pierogi z Mandu (zreszta jesli pierogi to zdecydowanie do hopowa- wyczechowa :)). To, że drożej to nie znaczy, że nie będzie chętnych. Na biznesowe obiady/kolacje- finansowane z budżetu firmy- również fajniej będzie zaprosić do tego miejsca, skąd rozciąga się fajna panorama, niż do lokalu powiedzmy na Długiej. Takie jest moje zdanie, więc ja na pewno odwiedzę.
2019-11-15 21:27
2019-11-15 21:54
pewnie nic nie wiesz o budowaniu relacji w biznesie, tylko tak sobie tu piszesz.
2019-11-15 22:01
za 1 tys zl lepiej by bylo jaka urlopie
2020-01-22 08:34
Bardzo się popsuło niestety.
2019-11-16 20:47
bogaci są coraz bogatsi a większość średniaków biednieje i taki będzie kierunek, trzeba się z tym pogodzić aż do czasu rewolucji aż niektóre głowy zostaną nabite na kije, zawsze tak było, tym razem też będzie
2019-11-15 17:59
będą gotować bazując na sezonowych produktach od lokalnych dostawców?
No i czy te burgery będą rzemieślnicze?
2019-11-16 00:57
2019-11-16 18:53
z Kaszub będą przyjeżdżały pomarańcze, mandarynki i oliwki, vieja dotrze z Zalewu Wiślanego, ryż i migdały z Kociewia, a z Warmii i Mazur przywiozą sardynki, kalmary i winogrona. Przecież to oczywiste!
2019-11-18 11:27
Czepiacie się. Na pewno jest rzemieślniczo, widziałem pińcetę na zdjęciu.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.