2021-04-05 14:02
Zjeść po świętach.
2021-04-05 14:06
Wszystko zgodnie z polską tradycją:
-zastaw sie a postaw sie
-najedz sie na zapas ile wlezie
-to co zostanie do śmietnika
-narzekaj jak sie obżarłeś i urobiłeś świętami i że to ostatni raz
-powtórz wszystko za rok
2021-04-05 14:27
2021-04-06 05:42
młodzi nie przygotowują bo nie obchodzą ,jeżdżą do rodziców po słoiki ,niektórzy starsi przygotowują ale tylko dla siebie ,bo młodzi i tak nie przyjadą ,reszta nie robi nic więcej poza bigosem sałatka i ciastem .
2021-04-06 13:53
paedziol za siebie
2021-04-06 19:06
Andrzej?
2021-04-05 14:31
2021-04-05 14:43
jakie zostało? kupować tyle ile zjesz albo ciut mniej
2021-04-05 14:47
Dziękujemy za stworzenie grzybów i bakterii.
2021-04-06 13:54
szynka byla juz zepsuta zanim trafila do sklepu ;)
2021-04-05 14:56
Zanieś je do zagrodzonej lodówki i przerzuc przez płot. Szczury i ptaki się ucieszą...
2021-04-05 14:57
Ja rozdaje bezdomnym .Jeżdżę na działki i pustostany i oddaje potrzebującym .
2021-04-05 15:17
Lodówka przy kościele Św. Mikołaja zamknięta za kratą :( Tak to działa w święta.
2021-04-06 08:07
tak, można z niej skorzytać tylko jak stragany i hala są otwarte czyli max 17/18. na terenie UG też jest lodówka tylko wewnątrz budynku któregoś wydziału, czyli jak się zajęcia kończą albo nie ma ich wcale to pan cieć
tak, można z niej skorzytać tylko jak stragany i hala są otwarte czyli max 17/18. na terenie UG też jest lodówka tylko wewnątrz budynku któregoś wydziału, czyli jak się zajęcia kończą albo nie ma ich wcale to pan cieć przy bramie patrzy na ciebie jakbyś chciał coś ukraść albo zniszyczyć. Jest jeszcze jakiś punkt na myśliwskiej ale nie wiem jak działa
2021-04-05 16:11
na co komu stare padło jak nowe pudeleczka w markecie az sie prosza o zakup! oszczedzac to musza w afryce tu jest polska!!!
2021-04-05 16:41
Kup od razu 10, jeden do zjedzenia, 9 do wyrzucenia.
2021-04-05 17:45
Ale wiadomo że ze słodkim słabo gorzałka wchodzi, lepiej ze śledzikiem i galatą
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.