Opinie (56) ponad 10 zablokowanych

  • Jakieś nieprzyjemne to wnętrze. (4)

    Nie chciałbym jeść tam posiłku. I do tego ten szef kuchni z dziarami na rękach.

    • 32 49

    • Jakieś, jakiś dziwny człowiek , jakaś dziwna opinia. (2)

      • 17 12

      • Wnętrze jak w Kurhausie (1)

        w Karlovych Varach.

        • 5 7

        • Wnętrze jak sama nazwa, garden

          Taka swojska, pasująca do dań. Dania na zdjęciach jak, w innych knajpach z metka modne, zielenina, jakieś kleksy.

          • 7 3

    • Opinia została zablokowana przez moderatora

  • Fajny pomysł (3)

    Oryginalnie

    • 15 16

    • (1)

      fajnie, ale nie ma to jak piwo

      • 7 5

      • Opinia została zablokowana przez moderatora

    • Opinia została zablokowana przez moderatora

  • Brawo Janusz, gotuj dalej . Pozdrowienia z Piwnej :) (1)

    • 18 7

    • Od janusza kuchni to nie wiara.

      • 1 2

  • degustacja jabcoka... (3)

    żadna nazwa nie zmieni podłości tego wynalazku, podobnie jak beaujolais nouveau. nie każdy produkt fermentacji jest dla ludzi

    • 33 29

    • Oj słabo z wiedzą (1)

      Na przykład ocet jabłkowy to napój bogów

      • 4 10

      • Toć,Adam zjadł jabłko.

        W słabych Bogów wierzysz,skoro piją ocet.

        • 0 0

    • Tyle że jabole nie mają nic wspólnego z jabłkami czy winem. Cydr to zupełnie co innego niż mózgotrzep. Lubić nie trzeba.

      • 6 2

  • Opinia została zablokowana przez moderatora

    • Nowa dyscyplina. Kolacja komentowana.

      Błagam, to jest śmieszne. A poza tym atutem bylo to, ze sprawnie zabuerano brudne talerze i wydawano posilki. He he he

      • 5 1

    • Pretensjonalna nazwa knajpy (2)

      • 11 2

      • No ba. Ale poniżej to już pojechali: (1)

        " grasica cielęca z gryczanym blinem przypominającym trochę placek ziemniaczany, majonezem klonowym i kolejną kiszonką, tym razem burakiem kiszonym z anyżem i cynamonem..."

        • 8 3

        • Właśnie, ta grasica... Kto takie coś je?
          Błe!

          • 0 1

  • (1)

    Nazwa tandeta
    Cenynie dla Polaków

    • 23 5

    • nie lepiej Papierówka? no chyba że Papieroovka to po czesku

      • 12 3

  • (2)

    podany w towarzystwie amouse bouche: piklowanej czarnej rzepy z oliwą pietruszkową i mizurą podanych na crème fraische

    juz lece

    • 34 4

    • ciekawe ilu się skusiło?

      • 0 0

    • a nie mizuNą?

      • 0 0

  • Patrząc po karcie cydrow, to chyba tylko smykany są warte uwagi.. Ew. Lodowy lubelski.. nic ponad to.

    • 14 2

  • technik maliniak

    Po ciężkim dniu to tylko kasza gryczana ze skwarkami i specjal

    • 11 5

  • Z twarzy aż łuna bije... Co za elokwencja i ... szkoda słów.

    • 10 2

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.