Opinie (21) 2 zablokowane

  • Wersal, panie! (4)

    Tak wykwintne, eleganckie i wyszukane dania z pewnością nadadzą stylu rodzinnej kolacji czy obiadowi w restauracji.

    Na codzień jednak preferujemy z mężem bardziej tradycyjną kuchnię bigos, schabowy,

    Tak wykwintne, eleganckie i wyszukane dania z pewnością nadadzą stylu rodzinnej kolacji czy obiadowi w restauracji.

    Na codzień jednak preferujemy z mężem bardziej tradycyjną kuchnię bigos, schabowy, mielony, czyli to co polskie.

    Oczywiście wszystko robione w domu, a nie gotowane. Uwielbiam smak domowych potraw, jak u babci.

    U nas w domu gotuje młoda sympatyczna pani, którą z mężem najęliśmy na kucharkę. Mąż sam znalazł ją przez ogłoszenie! Serdecznie polecam wszystkim takie rozwiązanie, zawsze pyszne jedzonko u siebie w domku.

    • 14 10

    • ? (2)

      "młoda sympatyczna pani, którą mąż znalazł" - ciekawe co jeszcze ta pani robi tylko dla męża?

      • 13 2

      • (1)

        Lody na deser

        • 7 0

        • Tylko po co mąż jeszcze trzyma Karinę? ;-)

          • 9 0

    • Robione w domu a nie gotowane???

      ?

      • 0 0

  • (1)

    Niestety, to kiszenie się w własnym soku.
    Mimo rzekomej szczerości, otwartości itd to jest grupa zamknięta i coraz bardziej wyalienowana.
    Przykre jest nie to, że się starają ale że ulegli nie specjalnie

    Niestety, to kiszenie się w własnym soku.
    Mimo rzekomej szczerości, otwartości itd to jest grupa zamknięta i coraz bardziej wyalienowana.
    Przykre jest nie to, że się starają ale że ulegli nie specjalnie wytłumaczalnemu zaczadzeniu, że nagle stali się artystami, mędrcami żywnościowymi itd tylko że - Kto im q*fa te uprawnienia dał?
    Czyli jednak samozwańcy!

    • 30 6

    • Po co to?

      Nikt w artykule nie nazywa tych kucharzy "artystami" czy "mędrcami", więc po co wymyślać takie rzeczy. Znam kilka z tych osób i sami maja dość skromne zdanie o swoich zdolnościach, bo wolą być oceniani przez pryzmat

      Nikt w artykule nie nazywa tych kucharzy "artystami" czy "mędrcami", więc po co wymyślać takie rzeczy. Znam kilka z tych osób i sami maja dość skromne zdanie o swoich zdolnościach, bo wolą być oceniani przez pryzmat gości którzy zawitają do ich restauracji. A myślę że gdyby anonimowemu twórcy tekstu powyżej chciało zrobić się jakiś fajny projekt (wymaga jednak to dużo pracy ) to zapewne też moglibyśmy o tym poczytać na portali trójmiasto.
      PS. teksty sponsorowane maja taki opis dla wiadomości czytających.

      • 10 5

  • dynia piżmowa fermentowana w kwiatach bzu fiu fiu gdzie przepis ? (2)

    przydałyby się jakiekolwiek przepisy a tak to jedna wielka reklama pewnie sponsorowana... nic nie wnosi merytorycznego dla czytelnika tej jakże ambitnej relacji

    • 12 5

    • Kucharz nie zdradza swoich przepisów ;)

      • 6 0

    • Dynia piżmowa ostatnio była w promocji w Biedronce ;-)

      Teraz już wszystko jasne.

      • 3 0

  • młodzi i zdolni

    Świetne jest to, że mamy w trójmieście grupę bardzo młodych i na prawdę zdolnych, poszukujących, ambitnych kucharzy! Aż miło patrzeć. I smakować! Na zdjęciach widać, że fajna ekipa!

    Warto docenić tę inicjatywę - bo na codzień są dla siebie "konkurencją" a w tym projekcie pracują ramię w ramię, razem!

    • 18 13

  • na codzień- konkurencja, w projekcie (czyt. polityce)- razem!

    hasło wyborcze
    (copy r)

    • 4 2

  • TRAGEDIA (2)

    Wy naprawdę nie macie o czym pisać.....ile można czytać o tym smamy tylko w innym miejscu !

    • 13 7

    • 4 razy (1)

      smaczniej

      • 6 1

      • 4 razy

        Rozumiem, że za 4-tym razem będzie najsmaczniej -po co ten artykuł w takim razie......

        • 1 0

  • Łosoś bałtycki? Nie, dziękuję. Bałtyk jest jednym z najbardziej radioaktywnych mórz na świecie. Nie będę wnikać w szczegóły. Jeżeli ktoś potrafi komentować na forum to równie dobrze może poszukać na internecie informacji na ten lub każdy inny temat.

    • 11 5

  • tabaka (1)

    Panowie weźcie się do roboty. Jestem ciekaw jak wasze dania wyglądają w tabace.Jestem pewien,że nie jeden nie wie jak wygląda skrzydło cielęce.

    • 11 5

    • Podejrzewam że w sezonie na półwyspie byłoby ciężko ;

      • 3 2

  • Makrela w sosie z węgorza. Czyli zjadłbym węgorza, ale jest za drogi. Kupuję więc tańszą makrelę i skrawek węgorza. Z węgorza robię sos, polewam makrelę, by smakowała węgorzem i czuję się deluxe.

    • 14 5

  • Kucharz

    Woda na młyn. Fajnie że kreatywnie ,odmiennie tylko wróćmy już do rzeczywistości - patelni , garów ,frytury i food costów . Amen.

    • 5 2

1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.