Opinie (27) 9 zablokowanych

  • A jak i tak nie zdradzę mojego Pana Chińczyka z gdyńskiego Szanghaju (2)

    wieprzowinka, kaczuszka, pierożki, bakłażan... i niech się Spurek nie wpindala do mojego talerza!

    • 14 7

    • Ooo tak

      Pozdrawiam właścicieli

      • 2 0

    • Chyba bakłażanek

      • 1 0

  • Moon

    Ja tez uwielbiam Moona Gdyni . Chińskie żarełko pierwsza klasa . Polędwiczki na maśle i czosnkiem , krewetki w tempurze i wołowina z warzywami na ostro .Mistrzostwo .

    • 6 4

  • JEzu jak się ciesze że pierwszy raz nie ma ani słowa o Sztuce z Gdyni (1)

    Bo miałem wrażenie że oni zrobili sobie sponsorowane artykuły dotyczące ich marnej działalności. A na dowód powiem że ostatni tydzień to chyba z 4 dni było tam zamknięte. W innych restauracjach gwarno wieczorami otwarte

    Bo miałem wrażenie że oni zrobili sobie sponsorowane artykuły dotyczące ich marnej działalności. A na dowód powiem że ostatni tydzień to chyba z 4 dni było tam zamknięte. W innych restauracjach gwarno wieczorami otwarte palą się swiatła muzyka usmiechnięci ludzie a Sztuczka to prawie stypa. Mam nadzieje że znikną szybko z rynku robiąc miejsce dla ludzi którym się chce otwierać 7 dni w tygodniu:) I proszę redakcje...nie róbcie już artykułów o pseudo restauratorach

    • 7 5

    • No sztuczka w Gdyni to

      Już nie to co kiedyś, chyba kucharz się zmienił, byliśmy ostatnio praktycznie sami w restauracji , po wszystkim wiedzieliśmy juz czemu weekend, a tam pusto...za to ta w Sopocie trzyma poziom!

      • 2 0

  • Czego to ludzie nie wymyślą aby opchnąć kotleta.

    A jelenie czują się wyjątkowo.

    • 10 3

  • Ale to jest prestige

    Really, im bardziej angielski nejm iwentu tym more światowo!

    • 22 0

  • a gdzie opis mercato

    • 1 0

  • mikro talerzyk i penseta w zestawie ... (1)

    smuteczek.....

    • 12 2

    • Idź się nażreć do maca

      • 0 1

  • Moje marzenie

    Choc raz uczestniczyć w przygotowaniu tych dań.

    • 1 4

  • Jedno ze zdjęć ....

    prezentuje surowe kawałeczki mięsa rozrzucone po talerzu wsród liści . Ale frajerom mozna wmówić ,ze takie to smaczne a prawda jest prosta - usmażone mięso traci na wadze . To co serwuje się w tzw restauracjach to jest zwykła żenada . Liście liscie i jeszcze raz liście na talerzu

    • 10 4

  • już nie wystarcza pożerać (4)

    ryby i zwierzęta hodowlane -stare woły i wieprze, trzeba dla pseudowrazen mordować cielaczki, króliczki i dziczyznę. dosyć już tej nadkonsumpcji mięsa!

    • 10 15

    • Znów pokrzywożercy (3)

      wtrącają się w nie swoje talerze

      • 6 5

      • (2)

        Z całym szacunkiem, ale to Ty ingerujesz w życie zwierząt, jedząc je. Więc nie oburzaj się, że ktoś ingeruje w Twój talerz :)

        • 2 6

        • A rośliny to niby przyroda nieożywiona? (1)

          • 3 2

          • Oho, mój ulubiony komentarz. Rośliny nie mają ośrodkowego układu nerwowego, który odpowiada za odczuwanie bólu. Proszę następnym razem o kontrargument, którego nie widziałam już 100 razy. :)

            • 1 0

1

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.