2018-10-16 10:11
2018-10-16 15:28
Creme brulee 19 zł haha prawie 4 euro ceny prosto z Francji a zarobki mało francuskie
2018-10-16 10:21
Wszystko świeże, nic odgrzewane czy z mikrofali.
2018-10-16 11:01
naprawdę warto?
2018-10-16 11:29
warto, chociazby na kawe i deser :)
2018-10-16 12:00
2018-10-16 19:24
2018-10-16 12:43
Oczywiście, że warto
2018-10-16 13:00
2018-10-17 15:54
2018-10-16 13:10
Zakochalam sie w tych nalesnikach
2018-10-16 10:26
W Cyrano przepysznie, tylko porcja foie gras stopniowo się kurczy a cena rośnie w tempie zastraszającym... sięgając absurdu.
Myślę, że duża ilość gości ze Skandynawii przewróciła w głowie właścicielowi.
Czemu wszyscy są tak chciwi na kasę?
2018-10-16 11:42
foie gras to meczenie zwierzat. jezeli jesz to danie to niczym nie roznisz sie od tych ktorzy jedza
koszerne mieso z uboju szechita
2018-10-16 18:41
Coraz drożej, coraz mniej
2018-10-16 10:26
Jak widzę ostrygi to przypomina mi się odcinek z Jasiem Fasolą w hotelu)
2018-10-16 11:42
ty, i te twoje historie.
2018-10-16 11:52
cały Sven
2018-10-16 19:25
jak spales ze starym w altanie
2018-10-16 11:02
ulica Kopernika w Gdańsku to Aniołki a nie peryferie Śródmieścia! Ludzie!
2018-10-16 22:06
ludzie! yyyu eeeee!
2018-10-16 11:12
A francja to kraj europejski czy afrykański? tak tylko pytam.
2018-10-16 11:34
2018-10-16 11:34
a ty z tych prawdziwych polaków?
2018-10-16 11:42
a ty co
2018-10-16 12:01
2018-10-17 10:23
Pojedź i się przekonaj. Dasz radę?
2018-10-16 11:24
Francja. Mała mieścinka nadmorska na pd kraju. Półmisek owoców morza(duużo) plus karafka wina UWAGA 25 euro! Byłem,jadłem. Nawet dla mnie te 100 zł za te pyszności to nieduzo a co dopiero te 25 euro dla Francuzów czy innych zach europejskich turystów...
2018-10-16 11:34
2018-10-16 11:48
Mam swoją działalność,ale zawiodę Ciebie jak myslisz,że to kokosy. Po podliczeniu i odliczeniu wszystkiego zostaje jakieś 2.500-3.000 zł z tym,że nie w formie pensji niestety a przemielonych dniówek raz większych raz mniejszych. Nic specjalnego.
2018-10-16 11:51
2018-10-16 11:37
ale tam to była oberża w stylu folk. A tu to restauracja ą, ę francuska. Tam wyłowiono te owoce prosto z morza a tu sprowadza się mrożonki z hurtowni w Hamburgu.
2018-10-16 12:03
jedno jest pewne- tutaj w Gdańsku najem takiej restauracji jest dużo wyższy niż tam we Francji na południu,
u nas ceny najmu lokali są zbójeckie.
2018-10-16 11:36
teraz to chyba tylko garnizon ale nie wszystko, najlepsza była chyba jednak reda
2018-10-16 11:47
...dobhe winko. Co najmniej takie za 1,25 euro, na tańsze sikacze nie zwracam uwagi.
2018-10-16 13:34
Chateau de Yabol, rocznik 2018, południowy stok Dolnego Miasta.
2018-10-16 11:53
dramat - gdzie te restauracje w gdyni ?
2018-10-16 15:35
Więc nie płacz
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.