2021-03-17 17:46
Szampan demi-sec? Yyyyy. Może od razu dolewkę syropu Herbapol do niego, żeby tylko nie był "za kwaśny"?
2021-03-17 20:43
2021-03-17 17:53
Ładnie napisane. Dobry tekst, dobry przepis. Więcej takich poproszę
2021-03-17 18:29
Na oko i słowo wygląda i brzmi bardzo dobrze. Wyobrażalny smak.
2021-03-17 19:19
Towarzystwo może być ludzi, a nie martwych kurczaków i kiszonek! Strasznie się to rozpleniło w ostatnich latach.
2021-03-17 20:36
Kurczaki tęsknią za cytrynami, jak ludzie za spotkaniami.
2021-03-17 19:26
to na pewno chlebek w stylu bułki wrocławskiej. Co do reszty to haniebne, alkohol w kuchni muzułmańskiej? Co najwyżej herbata 200 % mięty i 600 % cukru.
2021-03-17 19:58
W Maroku są winnice i produkuje się wino... Może nie najlepszej jakości, ale wino..
2021-03-17 20:06
czarne stopy, które onegdaj do Francji nie wyjechały.
2021-03-18 01:44
W nocy Allah nie widzi pijących wino.
2021-03-17 20:05
Zbierasz ekipe 6-7 osob i wspolnie gotujecie w okreslonym klimacie pod okiem Kamila. Na koniec uczta:)
2021-03-17 22:20
serio pytam
2021-03-18 07:07
Bo to same marudy- nic im się nie podoba. Poza tym, pewnie zazdroszczą....
2021-03-18 22:02
Minusują bo ich nie stać. Prowadzą januszowo - kanapowy styl życia, na starej wersalce z tanim piwem i pilotem do tv. Nie kumają że ktoś może mieć pasje !
2021-03-19 09:12
byłam raz na warsztatach w k5, zanim skończyłam próbować pierwsze wspólnie przygotowane danie, reszta towarzyszy już pakowała całą resztę na wynos, do domu, nie dając szans na cieszenie się z tych dań. Koncepcja
byłam raz na warsztatach w k5, zanim skończyłam próbować pierwsze wspólnie przygotowane danie, reszta towarzyszy już pakowała całą resztę na wynos, do domu, nie dając szans na cieszenie się z tych dań. Koncepcja wspólnego jedzenia ok, niemarnowania go też ok, ale ludzie, opamiętajcie się. Przydałoby się też więcej czasu przeznaczonego na zjedzenie, a nie szybko, szybko, bo już Pani sprząta i już czas minął :(
2021-03-17 20:06
kiszonki patagońskie, nawet bez szampana
2021-03-17 22:12
kiszenie połączone z ubijaniem masła.
2021-03-18 07:41
Miałem okazję być tam 2 lata temu. Wspaniały smak. Jeśli się wybieracie to polecam przewodnika Abdula.
2021-03-18 19:40
2021-03-18 10:54
2021-03-19 07:22
Powaznie pytam. Dziekuję za przepis
2021-03-19 09:20
Cytryny zalewa się mieszanką wody, soku z cytryny i soli, zamyka słoik i odstawia w ciemne i raczej chłodne miejsce (najlepiej do piwnicy) na minimum miesiąc. Im cytryny dłużej się kiszą, tym są bardziej miękkie i aromatyczne. Zalewa może z czasem wykipieć, więc słoik warto postawić na talerzu lub ścierce kuchennej.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.