Opinie (63) ponad 10 zablokowanych

  • Nie szanuje sie Klienta. Wyposazenie cukierni bardzo skromne. Atmosfera baru mlecznego , Klient ma kupic I dowidzenia , .., twarde krzesla gwarantuja rotacje:(

    • 0 0

  • lola

    szkoda, lubię takie właśnie stare cukiernie.....tam są najlepsze wypieki a nie małe dzieła sztuki za krocie.

    • 3 0

  • (3)

    Już Janusze narzekają, że drogo i chcieliby jeść w Umamie za cenę pączka z Biedry. Jakość kosztuje. Zrozumcie to wreszcie!

    • 19 14

    • (2)

      Ale 15 za ciastko to lekka przesada! 12 zł jeszcze bym się zgodził jak było wcześniej! Pokaz mi ceny takie w Angli np ?

      • 3 1

      • do znawców cukierniczych cen w Polsce

        Nikt tam nie musi jeść - przymusu nie ma! Jest to miejsce dla tych, którzy cenią jakość i pomysł i niech tak pozostanie!

        • 1 0

      • Wystarczy sprawdzić ceny w restauracji, w której Ilnicki pracował w Londynie. To nie jest ani 12, ani 15 złotych. Bliżej 40-50.

        • 3 1

  • Uffff

    ..a już myślałem, że chodzi o pana cukiernika D. z Oliwy, który łamie prawo pracy i nie lubi ludzi oraz pasty do zębów.

    • 3 0

  • Oooo mieć męża cukiernika ;);)marzenie;)codziennie by mi.piekl pyszne ciasta ;)powodzenia życzę

    • 1 0

  • Ten Pan nie ma zielonego pojęcia o jakości produktów w sieciach! (1)

    Ktoś kto zna się tylko na deserach nie może być autorytetem w temacie cukiernictwa ️

    • 1 2

    • To ja odpowiadając na ten malo zgrabny komentarz: ktoś kto się zna na wszystkim ten zna się na niczym.Nie da się ogarniać wszystkiego nie tracąc na jakości.Ten Pan sie wyspecjaliziwal w tym co uznał za najlepsze

      • 2 1

  • M. Gessler cukiernictwa?

    he he z tą fryzurą do Gessler to chyba Panu nie po drodze, nie będzie gdzie sztucznych loków doczepić

    • 2 0

  • Meg (1)

    Szkoda tylko, że polska TV nie potrafi wyjść z czymś odkrywczym. Mówię o prywatnej, bo narodowej nie pomogą nawet 2 miliardy. Mamy okazję obejrzeć "Ocalić piekarnię" z Kerry Vincent i "Cukiernicze rewolucje" z Ernstem Khanem, więc ten program to kolejna kopia zagranicznych show. Nie twierdzę, że zły, bardziej na zasadzie "ale to już było".

    • 4 0

    • bo poltuny nie umieją robic nic swojego

      widać to w kazdym zawodzie. nadajemy się tylko do wykonywania zleceń z instrukcją. tacy z nas bogatsi ukraincy

      • 0 1

  • ceny z kosmosu (1)

    ciastka dają radę, niektóre dobre, niektóre mniej. ale te ceny? to jakiś kosmos. pan krzysztof pomylił gdańsk z londynem albo brukselą. jeśli nic nie zmieni w swoim podejściu, to niedługo sam będzie mógł zaprosić siebie do swojego programu

    • 44 8

    • Meg

      Składniki na dobry, chociaż wcale nieduży tort, to koszt ponad 100 zł. Chcesz galaretkę z ziarnami tonka? Proszę bardzo, spróbuj tylko kupić 2 ziarna. To se neda. Zatrudnienie pracowników, ZUS i całą reszta to ogromne koszty. Zamiast narzekać, zrób tort w domu. Na pewno wyjdzie tanio.

      • 3 8

  • Niestety facet chce 50% za dużo. (2)

    Jest po prostu za drogo. Facet chce się szybko wzbogacić.

    • 12 5

    • Meg

      Załóż biznes i też się wzbogacaj. Kto Ci broni?

      • 2 3

    • dobra idz narob plackow ziemniaczanych

      i rozdawaj je po 20 groszy. dostaniesz duzo lajkow od januszy np "oooo dobry! dobry!, nie chco zarobic ino placki dajo"

      • 3 2

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.