Dodaj opinię

Opinie (20) 3 zablokowane

  • Jestem przekonany ze tegoroczna edycja będzie wyśmienita (5)
    A to dlatego ze w sprawie wypowiada się sales & marketing manager. Gdyby głos zabrał menedżer (nie daj Bóg kierownik albo specjalista!) do spraw sprzedaży i reklamy to byłoby już dziadowskie - prowincjonalne i małomiasteczkowe. A tak to wielki świat. W Paryżu czekają na wieści od sales managera.
    Miejsce dedykowane na imię autora komentarza.
    1 rok
  • Francja elegancja
    Super tylko nie Pan Tomasz proszę menu za 100 PLN w Sofitel Grand Sopot to Mercure jest już droższy bo 129 pln to chyba coś nie tak???
    1 rok
  • Bardzo dobrze (4)
    Ugotowane artykuły spożywcze z Lidla i Biedry za 150 złotych? Ceny dla Norwegów? W Niemczech, Francji, Hiszpanii jest taniej.
    Fakturę poproszem.
    1 rok
    • oj taniej nie jest w dobrej knajpie w Hiszpanii czy Francji, nie pisz bajek (3)
      1 rok
      • być może, ale tam ci nie podają mrożonek podgrzanych w mikrofali
        byłem dłuższy czas na riwierze francuskiej i jadałem w małej rodzinnej knajpce ... wszystko codziennie świeżutkie prosto z morza i ogrodu ... gdzie tu w trójmieście tak? nawet w sezonie połowowym Oni nam tu ryby mrożone podają!!!
        -----
        1 rok
      • a gdzie te dobre knajpy (1)
        w trojmiescie???
        nie jem kebaba
        1 rok
  • paradę pustych talerzy pomazanych sosem czas zacząć.
    1 rok
  • ooooooooo
    koprowski i punkt gdynia jak bedą chinskie swięto promować to tez wezma udział biały królik tez musiał zaistnieć no bo jak by bylo gdyby ich nie było a tak naprawdę to petit paris, i cyrano parę innych małych restauracyjek na wzór francji powinno byc wymienionych ale ok niektórzy chcą dorównac M.G.
    Madzia G
    1 rok
  • czy polska kuchnia jest w podobny sposób promowana we Francji?
    1 rok
  • Talerze
    Piękne talerze
    As
    1 rok
  • gastronomia (1)
    to niby sztuka, a naprawdę chodzi o biznes. Czy my musimy wszystkim nacjom nabijać portfele? Dlaczego umiemy dobrze gotować, a nie potrafimy tego sprzedać?
    1 rok
    • Bo jesteśmy(nie wszyscy) leniwi nasza rodzima kuchnia wymaga pracy i cerpliwosci. Lepiej pyknac ślimaki mrożone zbierane u nas w kraju i wysylene zagranicę.
      1 rok
  • Opinia została zablokowana przez moderatora
  • Sam
    Sam cholesterol. Ta kuchnia na tym się opiera.
    Deberier
    1 rok

Twoja opinia

zamknij
STOP Hejt! Przemyśl swoją opinię

Regulamin dodawania opinii