Opinie (20) 3 zablokowane

  • Jestem przekonany ze tegoroczna edycja będzie wyśmienita (5)

    A to dlatego ze w sprawie wypowiada się sales & marketing manager. Gdyby głos zabrał menedżer (nie daj Bóg kierownik albo specjalista!) do spraw sprzedaży i reklamy to byłoby już dziadowskie - prowincjonalne i małomiasteczkowe. A tak to wielki świat. W Paryżu czekają na wieści od sales managera.

    • 28 5

    • nieprzypadkiem ze świecą szukać w Polsce restauracji z gwiazdką michelina (3)

      skoro w 99,9% z zaplecza dochodzi dźwięk dzwonka z mikrofalówki :D

      • 15 2

      • (1)

        Gdzie ty bywasz...

        • 0 5

        • na mieście

          • 5 1

      • W Polsce ze świeca szukać bo tu nie przyjeżdzają inspektorzy. Nie maja po co jeździć do Mocarstwowej Republiki Polskiej, bo ta na mapie kulinarnej po prostu nie istnieje w optyce europejskiej

        • 3 0

    • Co to jest to coś "Bóg"?

      • 0 1

  • Francja elegancja

    Super tylko nie Pan Tomasz proszę menu za 100 PLN w Sofitel Grand Sopot to Mercure jest już droższy bo 129 pln to chyba coś nie tak???

    • 3 0

  • Bardzo dobrze (4)

    Ugotowane artykuły spożywcze z Lidla i Biedry za 150 złotych? Ceny dla Norwegów? W Niemczech, Francji, Hiszpanii jest taniej.

    • 21 2

    • oj taniej nie jest w dobrej knajpie w Hiszpanii czy Francji, nie pisz bajek (3)

      • 4 1

      • być może, ale tam ci nie podają mrożonek podgrzanych w mikrofali

        byłem dłuższy czas na riwierze francuskiej i jadałem w małej rodzinnej knajpce ... wszystko codziennie świeżutkie prosto z morza i ogrodu ... gdzie tu w trójmieście tak? nawet w sezonie połowowym Oni nam tu ryby mrożone podają!!!

        • 4 0

      • a gdzie te dobre knajpy (1)

        w trojmiescie???

        • 0 0

        • Bar mleczny syrenka.

          • 1 0

  • paradę pustych talerzy pomazanych sosem czas zacząć.

    • 21 2

  • ooooooooo

    koprowski i punkt gdynia jak bedą chinskie swięto promować to tez wezma udział biały królik tez musiał zaistnieć no bo jak by bylo gdyby ich nie było a tak naprawdę to petit paris, i cyrano parę innych małych restauracyjek na wzór francji powinno byc wymienionych ale ok niektórzy chcą dorównac M.G.

    • 7 0

  • czy polska kuchnia jest w podobny sposób promowana we Francji?

    • 9 0

  • Talerze

    Piękne talerze

    • 6 0

  • gastronomia (1)

    to niby sztuka, a naprawdę chodzi o biznes. Czy my musimy wszystkim nacjom nabijać portfele? Dlaczego umiemy dobrze gotować, a nie potrafimy tego sprzedać?

    • 8 0

    • Bo jesteśmy(nie wszyscy) leniwi nasza rodzima kuchnia wymaga pracy i cerpliwosci. Lepiej pyknac ślimaki mrożone zbierane u nas w kraju i wysylene zagranicę.

      • 0 0

  • Opinia została zablokowana przez moderatora

  • Sam

    Sam cholesterol. Ta kuchnia na tym się opiera.

    • 0 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.