2019-03-19 14:36
A to dlatego ze w sprawie wypowiada się sales & marketing manager. Gdyby głos zabrał menedżer (nie daj Bóg kierownik albo specjalista!) do spraw sprzedaży i reklamy to byłoby już dziadowskie - prowincjonalne i małomiasteczkowe. A tak to wielki świat. W Paryżu czekają na wieści od sales managera.
2019-03-19 15:04
skoro w 99,9% z zaplecza dochodzi dźwięk dzwonka z mikrofalówki :D
2019-03-19 15:20
Gdzie ty bywasz...
2019-03-19 15:35
na mieście
2019-03-19 18:11
W Polsce ze świeca szukać bo tu nie przyjeżdzają inspektorzy. Nie maja po co jeździć do Mocarstwowej Republiki Polskiej, bo ta na mapie kulinarnej po prostu nie istnieje w optyce europejskiej
2019-03-19 20:24
2019-03-19 18:48
Super tylko nie Pan Tomasz proszę menu za 100 PLN w Sofitel Grand Sopot to Mercure jest już droższy bo 129 pln to chyba coś nie tak???
2019-03-19 19:08
Ugotowane artykuły spożywcze z Lidla i Biedry za 150 złotych? Ceny dla Norwegów? W Niemczech, Francji, Hiszpanii jest taniej.
2019-03-19 22:46
2019-03-20 08:25
byłem dłuższy czas na riwierze francuskiej i jadałem w małej rodzinnej knajpce ... wszystko codziennie świeżutkie prosto z morza i ogrodu ... gdzie tu w trójmieście tak? nawet w sezonie połowowym Oni nam tu ryby mrożone podają!!!
2019-03-21 13:50
w trojmiescie???
2019-03-22 18:16
Bar mleczny syrenka.
2019-03-19 20:33
paradę pustych talerzy pomazanych sosem czas zacząć.
2019-03-19 22:54
koprowski i punkt gdynia jak bedą chinskie swięto promować to tez wezma udział biały królik tez musiał zaistnieć no bo jak by bylo gdyby ich nie było a tak naprawdę to petit paris, i cyrano parę innych małych restauracyjek na wzór francji powinno byc wymienionych ale ok niektórzy chcą dorównac M.G.
2019-03-20 18:33
czy polska kuchnia jest w podobny sposób promowana we Francji?
2019-03-20 23:01
Piękne talerze
2019-03-21 10:48
to niby sztuka, a naprawdę chodzi o biznes. Czy my musimy wszystkim nacjom nabijać portfele? Dlaczego umiemy dobrze gotować, a nie potrafimy tego sprzedać?
2019-03-22 18:07
Bo jesteśmy(nie wszyscy) leniwi nasza rodzima kuchnia wymaga pracy i cerpliwosci. Lepiej pyknac ślimaki mrożone zbierane u nas w kraju i wysylene zagranicę.
Opinia została zablokowana przez moderatora
2019-03-23 07:42
Sam cholesterol. Ta kuchnia na tym się opiera.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.