Dodaj opinię

Opinie (50) 6 zablokowanych

  • można od podstaw? (6)
    Moja żona nie umie zrobić jajecznicy i ugotować herbaty.
    3 lata
  • W Mercure Gdańsk Stare Miasto organizowane sa tez warsztaty. Szef Łukasz nauczy każdego gotować: ) Polecam!
    Anna
    3 lata
  • A Beata Testsmaku nie prowadzi zajec z subiektywnej oceny przypadkowo odwiedzanych restauracji?
    Pat I Kot
    3 lata
  • Same autoreklamy w komentarzach:)))
    3 lata
  • Ja bym poszedł na coś dla przeciwwagi. Np. "10 potraw z glutenu", "kurczak w daniach wegańskich", "słodycze smażone w głębokim oleju".
    3 lata
    • Amerykanie panierują batony i smażą w głębokim tłuszczu. Potem tyłki im rosną, że dźwigiem trzeba ich z domu razem z łóżkiem do szpitala transportować.
      Margrabia Ansbach
      3 lata
    • Nie mądruj, bo nie przystoi :-) (1)
      Jeśli interesują Ciebie słodycze smażone na głębokim oleju, to polecam Pana Batona. Marsy i Snickersy w panierce i do frytkownicy. Pycha, także nie fisiuj kawalerze :-)
      Michu
      3 lata
  • "Gdzie nauczyć się gotowania w Trójmieście?"
    Chyba raczej gdzie w Trójmieście nauczyć się gotowania, panie stafiej...?Chyba, że to kurs, po którym gotuje się tylko w 3city, w innych miastach po nim gotować nie wolno.
    3 lata
  • A kiedyś w prawie każdym większym mieście klasy gastronomika były,
    ale trzeba było wszystkich do liceum pchać, a potem na studia, żeby byli ,,wykształceni``. To i powstały ``szkoły wyższe``, których poziom nauczania nie był wyższy niż niegdysiejszego technikum.

    I tak ludzie z wykształceniem zawodowym nagle są wagę złota (1500 za dzień), a ci z wyższym symbolicznie ``sprzedają frytki w McDonald`s``.

    Cykl się zamyka, bo musi być równowaga. Bo musimy mieć i ludzie w zawodówkach, i w technikach i w liceach, a żaden z nich nie jest lepszy, lecz to trzeba zrozumieć.

    A w miejsce pustki powstają ``Akademie gotowania``.
    on
    3 lata
  • Mnie nauczyła mamusia.
    Margrabia Ansbach
    3 lata
  • Ci poniektórzy
    Ze szkół gotowania to sa ci co nie chcieli frytek w maku sprzedawać gastro na skróty nie da rady
    Zsz pozniej tżz pozniej studia
    3 lata
  • Tak sie ciesze, ze moglem dziecinstwo spędzić z babcią, która pokazywala mi jak robić ciasta, pierogi, kluski itp. Ekstra sprawa! Brakuje mi tego! Ale przepis z zeszytami i doklejanymi kartkami nadal aktualny :)
    3 lata

Twoja opinia

zamknij

Regulamin dodawania opinii

Walczymy z przemocą słownąKasujemy opinie obraźliwe i nie na temat