2021-02-06 13:14
WOK bar
2021-02-06 18:09
2021-02-07 08:32
2021-02-07 15:42
Ale w smaku rewelacja
2021-02-07 08:56
I to był moj ostatni raz w tej knajpie
2021-02-07 09:53
2021-02-06 13:21
Taniej w domu.
Zupka chińska i sajgonki z biedry i jestem zadowolony.
2021-02-06 21:01
2021-02-07 11:59
podpisano Janusz z Przeróbki
2021-02-06 13:26
.
2021-02-06 13:43
2021-02-06 16:09
I nazywa się teraz Hanoi. Tam koło Żaka zmienili się właściciele, niestety nie to samo już
2021-02-07 12:01
dokładnie Hanoi Pho
2021-02-06 19:15
Bar Azja jeszcze lepszy ;D
2021-02-06 19:45
A-dong jest dobry generalnie, ale bardzo tłusty. No i ta straszna śmierdząca surówka podawana do każdego dania. Nie jem jej po prostu, ale szkoda za każdym razem wyrzucać. Jak mogę to wolę zamówić z wok baru.
2021-02-06 13:44
Uwielbiam kuchnie azjatycka. Jest rewelacyjna. Polecam lokale na Korzennej i Heweliusza. Na Szerokiej tez niezle.
2021-02-07 18:02
która na Heweliusza ta sushi? na Szerokiej nie byłem, dobrze mają? jak z cenami?
2021-02-06 13:47
Kurczak wg autorki był poprawny w środku......achlebek Naan świetny, ostry jak diabli.....co to ma być pytam grzecznie ??? Taka prośba do redakcji, może by szanowna degustatorke wysłać na jakiś kurs posługiwania się w
Kurczak wg autorki był poprawny w środku......achlebek Naan świetny, ostry jak diabli.....co to ma być pytam grzecznie ??? Taka prośba do redakcji, może by szanowna degustatorke wysłać na jakiś kurs posługiwania się w sposób właściwy językiem polskim... Naprawdę ciężko się to czyta i dziwi fakt że nikt o długiego czasu tego w redakcji nie dostrzega.
2021-02-06 13:49
2021-02-06 13:50
Płacą wam? Dlaczego akurat te a nie inne? Poza tym temat gastronomii już jest na maksa rozdmuchany na tym portalu, chyba żyjecie tylko z reklam restauratorów. Non stop o restauracjach, o ich problemach w czasach pandemii, jak gdyby inne branże nie ucierpialy, czemu o nich nie robicie takich materiałów?
2021-02-07 16:07
Nie placa
2021-02-06 13:51
Już dawno gastronomia na terenie RP przestała być łechtaniem podniebienia a stała się wydarzeniem artystycznym w którym wypada uczestniczyć.
Dla mnie miesce, nastrój obsługa sa ważnym dodatkiem do jedzenia jego
Już dawno gastronomia na terenie RP przestała być łechtaniem podniebienia a stała się wydarzeniem artystycznym w którym wypada uczestniczyć.
Dla mnie miesce, nastrój obsługa sa ważnym dodatkiem do jedzenia jego jakości smaku i podania ale w dalszym ciągu jest to tylko dodatek. I niestety w tych czasach podawanie jedzenie nawet najpyszniejsze w plastiku jest skresleniem jego wartości o 50% .
Na dobrą sprawę czy kupię coś do miroweli w jednej z seci za 8 zł nie wiele będzie się różnić od makaronu z kurczakiem za 35 zł. Dodam swoje przyprawy i niee widzę różnicy. Dla tego nie biorę na wynos a sam gotuje co sprawia mi 100% satysfakcji i moim bliskim. Bo wkłądam w to czas serce i umiejętności. A jak będzie po Covid to pójdę coś zjeść dla samej przyjemności wyjścia. Ludzie do garów to super zabawa!
2021-02-06 14:01
drozyzna taka a mowia ze klientow nie maja
2021-02-06 16:07
Ja pobieram zasilek dla bezrobotnych, zapomoge z MOPS, 2x 500+ oraz dary z czerwonego krzyza i caritasu.
Wiec na zamawianie sobie krewetek mnie stac.
Ty pewnie pracujesz 180h w miesiacu a ciebie niestac :)
Polak Katolik
2021-02-06 16:24
Po czym poznać cebulaka-boomera? Po tym gdy wyraża się o krewetkach jak o jakimś luksusowym dobru, a ich cena jest taka że każdy biedak z bloku spokojnie może je sobie kupić. To chyba zostało z lat 80-90 gdy wtedy krewetki były tym czym dzisiaj jest ikra ślimaka albo kawior z bieługi po 1000zł za 100 gram.
2021-02-07 11:47
Jeszcze 5 lat temu chamusiom gul skakał od ośmiorniczek, które też są do kupienia za parę złotych.
2021-02-08 11:06
chyba, że ważysz 70 kilogram, a wzrostu masz 175 centymetr. A w gniazdku 230 wolt, choć i tak nic nie przebije "watt"
2021-02-06 18:46
2021-02-07 08:32
Słownik wyrazów bliskoznacznych.
2021-02-07 10:35
To jest niestety tożsame
2021-02-07 12:07
Nie do końca masz rację. Owszem można kupić mrożone krewetki wstępnie obgotowane i obrane w zamrażarkach marketowych za 45 zł/kg ale juz surowe krewetki tygrysie to ok 90 zł/kg. Dodając marżę restauracji juz nie wychodzi tak tanio.
2021-02-06 14:03
I słusznie.
Widzę, że teraz bez 40 zł trudno przymierzyć się do dania głównego...
Cóż, rynek to zweryfikuje :)
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.