2021-03-25 10:50
Obrzydliwe. Brzmi jak coś z talerza Hannibala Lectera.
2021-03-25 11:05
A w czym kaczy żołądek jest bardziej obrzydliwy od świńskiej d*py?
2021-03-25 11:16
2021-03-27 19:28
Dobrze doprawione są pyszne. Nie lubię schabowego z kapustą i puree z ziemniaków codziennie.
2021-03-25 08:26
Cały kłopot polega na tym że jak już będzie zamówione, co więcej zapłacone, przyjedzie elegancko w plastik i karton zapakowane....super pysznie zwłaszcza że to kwestia świat, ale pojawia się pytanie co w sytuacji gdy te wszystkie pyszności okażą się Nie w Punkt ???
2021-03-27 19:26
Po trzecim razie będziesz miał czarny pas w jakiejkolwiek kuchni. Zrobisz wszystko co rodzinie smakuje.
2021-03-25 08:26
czasy dziwne i trudne, lepiej obecnie mniej wydawać i zabezpieczyć się finansowo na jeszcze gorsze dni które mogą nadejść. Barszcz biały, kiełbaska, jajeczko - łatwizna. Poradzę sobie sam a restauratorów z przyjemnością odwiedzę w ich lokalach, również na wynos w obecnej sytuacji.
2021-03-25 10:10
Można od razu strzelić se w łeb
Urodziłem się w 76 i od kiedy pamiętam zawsze słyszałem o kryzysie
2021-03-27 19:21
Moi rodzice zawsze mieli oszczędności na czarną godzinę. Nauczyłem się gotować tak samo potrawy tradycyjne a później kuchni chińskiej, tajskiej, meksykańskiej czy włoskiej. Tak zamawiamy czasami z lenistwa jedzenie na wynos i tylko jedna mała chińska restauracja w Sopocie na przelotówce naprawdę daje czadu. Reszta to tak trochę słabo daje radę.
2021-03-26 18:34
moja opinia, że za dużo jedzenia, mięsa itp, zwłaszcza w Wielkim Poście, i że Hapsia za dużo je - jak zwykle zablokowana. Wesołych Świąt Wam życzę, mało żarcia, dużo ruchu
2021-03-26 12:58
2021-03-26 06:37
Ale 30 zł za jeden litr to jest jakaś masakra
2021-03-25 08:24
wszyscy maja pioruny na profilowym i chcę celebrować Zmartwychwstanie Pana? w jakim celu? do kościoła nie chodzą żyją jak poganie, grzeszą ale Wielkanoc chcą celebrować
2021-03-25 17:31
Wielkanoc to fajna tradycja, nie muszę mieszać kościół do tego.
2021-03-25 21:22
tradycja zmartwychwstania żydowskiego pasterza więc nie rozśmieszaj mnie
2021-03-25 10:42
a co złego w życiu jak poganie? może to lepsze niż życie jak katolik?
2021-03-25 10:10
weź sobie ją :)
2021-03-25 09:12
mogą zjeść coś, czego na co dzień się nie je, pojechać za miasto na wycieczkę czy pójść na rower, omijając kościół szerokim łukiem.
2021-03-25 07:13
Ceny z kosmosu. Rozumiem że są koszty itd ale bez przesady.
2021-03-25 12:45
Mało jednak rozumiesz Mariusz, doucz się, zwłaszcza w temacie marży oraz narzutu.
2021-03-25 18:54
Zależy od czego liczysz.
W gastronomii marża na poziomie 200% to standard. Food cost wynosi wówczas ok. 30%.
2021-03-25 08:01
Spokojnie. Latem sobie odbija z nawiazka. Przez dwa miesiace zarabia sie olbrzymie pieniadze.
2021-03-25 07:18
Chłopie przy marży 300% w gastronomii możesz się od razu zwijać. Bez 600-800% nawet o tym nie myśl.
2021-03-25 08:18
co to za noc?
2021-03-25 17:31
Święto zajączka.
2021-03-25 12:40
2021-03-25 11:18
Magiczna.
2021-03-25 11:15
Nowoczesnym miescie? Tak wmawiali jak podpisywales umowe na smaryfon?
2021-03-25 09:43
2021-03-25 07:46
napiszcie, że to art sponsorowany, bo niedługo tym waszym 'recenzjom' to się uokik przyjrzy
2021-03-25 13:22
w rozumieniu istoty własności prywatnej. Trójmiasto jest prywatną firmą, restauracje są prywatne, każdy może sobie nazwajem siebie reklamować, lokować produktów bez prawnego wymagania ostrzeżenia czy artykuł jest albo nie jest sponsorowany.
także muszę cię zmartwić, uokik nie będzie tu nikogo ścigał.
2021-03-25 16:56
Zgodnie z polskim prawem prasowym, artykuł musi być oznaczony jako sponsor, bo inaczej niestety mamy kryptoreklamy. I żadna własność prywatna nie ma tu nic do rzeczy. Ale doceniam chęć polemiki
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.