2020-11-12 10:36
Może warto wspomnieć o tym parametrze w artykułach, niektóre miejsca grubo ponad 2 godziny oczekiwania
2020-11-12 10:55
zamówiłem niedawno o godzinie 17 (pierwotnie czas oczekiwania miał wynieść godzinę), a po chwili telefon, że dostawa będzie o 22.30 :D Tłumaczenie - tyle zamówień jeszcze w życiu nie mieli. Tak wygląda "biedne gastro" ograniczone do dowozów. Także jak widać jeśli serwuje się dobre jedzenie, to chętnych nie brakuje.
2020-11-12 11:29
To samo! Ostatnio jedna z pizzeri przyszedłem zamówić i od razu odebrać. 50 minut czekania. Nie ma żadnej biedy w Gastro chyba, o ile ktoś ma koncept ze homara na wynos chce dawać
2020-11-12 14:56
nie ma żadnej biedy w Polsce!
2020-11-18 02:46
Jakość i cena mają największe znaczenie. Pazerni którzy próbują wcisnąć nieświeże ochłapy przegrywają klientów.
2020-11-12 23:26
Ja proponuję napisać artykuł o tym jak w czasie możliwości zamawiania tylko na wynos do ceny jedzenia doliczana jest cena za opakowanie. Czasem nawet 2zl. A co do restauracji, dobre przerywają, a słabe odpadną ( bardzo
Ja proponuję napisać artykuł o tym jak w czasie możliwości zamawiania tylko na wynos do ceny jedzenia doliczana jest cena za opakowanie. Czasem nawet 2zl. A co do restauracji, dobre przerywają, a słabe odpadną ( bardzo dobrze, bo kupując mięso w Biedronce albo tortille z logo makro (np Texas Chicken Gdynia)) nie można oczekiwać, że przy tak dużym wyborze klient wybierze właśnie tę restaurację.
2020-11-12 10:51
Taka mała, niepozorna knajpka w Śródmieściu przy ul. Jana Kilińskiego. Wyglądam odstrasza, ale stosunek ceny do jakości i ilości rolek ma wyjątkowo dobry.
Co do Moshi Moshi to warto zaznaczyć, że wejście jest od ul. Władysława IV. Moim zdaniem cenowo trochę przesadzają, ale smacznie jest.
2020-11-13 19:48
Polecam są naprawdę dobre, a na moje kubki smakowe wypieszczone przez zestaw spod złotego znaku są niczym perliczki przygotowane przez samego mistrza Amaro!!
2020-11-12 10:57
Panie kochany niech Pan zakończy te tępe felietony pani Haponiuk. Niech pan o winie lepiej pisze. Proszę
2020-11-12 11:54
pani Regino, po prostu proszę nie czytać :)
2020-11-12 13:56
Proponuje w ramach zgody przenieść je do działu kabaret
2020-11-12 14:01
2020-11-12 15:20
Niezależnie od tego jaka treść w komentarzach się znajduje. Póki co te recenzje trzymają się naprawdę znakomicie pod względem poczytności i aktywności odbiorców.
2020-11-12 16:41
Cykl zostanie zakończony jak właściciele restauracji przestaną płacić za wizyty
2020-11-12 18:37
2020-11-12 11:04
2020-11-12 15:19
2020-11-12 16:51
2020-11-12 20:56
2020-11-12 21:53
Różnice między Gdynią a Gdańskiem są kolosalne. W Gdyni zjesz dobre sushi w cenie 2-3 złote za kawałek, w Gdańsku 4-5
2020-11-13 16:25
ceny mamy mw x 4 ... a jakość produktów nie do porównania.... zdecydowane NIE dla sushi w Polsce...i Europie ;)
2020-11-12 11:08
Jak Gdynia to Tylko Umiko sushi na Świętojańskiej 130 !
2020-11-12 11:13
Jakość Hashi Sushi się mocno pogorszyła, uważam, że obecnie cena jest nieproporcjonalnie wysoka do oferowanego standardu. Zamówiliśmy z mężem sushi dla dwojga za prawie 200 złotych - ryż był za suchy a rolki się
Jakość Hashi Sushi się mocno pogorszyła, uważam, że obecnie cena jest nieproporcjonalnie wysoka do oferowanego standardu. Zamówiliśmy z mężem sushi dla dwojga za prawie 200 złotych - ryż był za suchy a rolki się rozpadały. Szkoda, bo swego czasu mieli świetną jakość. Niestety w trójmieście ciężko o naprawdę dobre sushi - zupełnie nie rozumiem fenomenu dodawania serka philadelphia do sushi. Może to taki "cheat", żeby składniki się lepiej razem trzymały?
2020-11-12 12:30
zamowilem ostatnio ze 3 razy i wszystko 1 klasa.
2020-11-12 12:37
2020-11-12 14:44
"zupełnie nie rozumiem fenomenu dodawania serka philadelphia do sushi. Może to taki "cheat", żeby składniki się lepiej razem trzymały?"
Wróć do jedzenia pasztetowej, do tego Twoje plebejskie podniebienie się jedynie nadaje...
2020-11-12 17:57
A ty jesteś niegrzeczny i zarozumiały, żeby nie wypowiedzieć się dosłownie co myślę o takich jak ty.
2020-11-12 19:52
Serek Philadelphia to składnik luksusowy.
2020-11-12 15:28
Hashi się popsuło zdecydowanie. Kiedyś to była najlepsza suszarnia w Gdyni, jeżeli nie w Trójmieście, niestety po dawnej świetności zostały już tylko ceny. Polecam Karola Sonnaka - moim zdaniem teraz nr.1 w Gdyni i cenowo bardzo przystępny
2020-11-12 19:33
Mimo że mieszkam niedaleko. Warto ??
2020-11-12 21:54
Sonnak trzyma poziom. W Gdyni oprócz tego dobry jest Jerry Ruko, fresh sushi i jeszcze jedno, które otworzyło się przy Volvo
2020-11-13 13:25
Żołądki bolały cała rodzine
2020-11-12 16:02
Od wielu lat tam zamawiam i rzeczywiście ostatnio trochę zeszli z jakości - ale w sumie i tak będę zamawiał - problem ze Panowie robiąc jedzenie - ciągła konwersja między sobą a maseczki na brodzie - słabo jeść sushi z ich ślina
2020-11-13 07:38
Co zamówienie słabiej. Ostatnio 300 w plecy a schabowego przyjemniej by się jadło. Szkoda bo wcześniej mucha nie siadała i mocno chwaliłem
2020-11-13 19:00
Ja od dawna zamawiam w Hashi w Sopocie, mimo że do Orłowa mi bliżej. W Orłowie nie dość, że rolki niedobre, to jeszcze obsługa nadęta. Odbieram i tak sama, więc wolę trochę nadłożyć drogi i zjeść smacznie i bez łachy.
2020-11-14 10:38
No ja sie pytam! Jak mozna bylo wyrzucic z menu najlepsza zupe w trojmiescie!
2020-11-17 14:50
Akurat ten serek Philadelphia to tylko w menu, w praktyce raczej Turek i temu podobne. Philadelphia to nie na czas kryzysu..
2020-11-12 11:23
Ceny sushi w Polsce są absurdalnie wysokie.
2020-11-12 15:11
Jak wszystko. Dlatego jedzenie przyrządzam w domu.
2020-11-18 02:51
Tak, że pretensje do rządu.
2020-11-12 11:27
Najlepsze sushi na dowóz -jest obłędne!!! bardzo polecam:)
2020-11-12 13:03
również polecam. Wysoka jakość składników, a niewygórowana cena.
2020-11-12 15:57
Zamówiliśmy ostatnio po raz pierwszy stamtąd i jesteśmy zachwyceni. Na pewno będziemy jeszcze zamawiać. Pycha. Ceny fajne, jakość ekstra.
2020-11-12 22:30
Każda z trójmiejskich restauracji sushi ma swoje wzloty i upadki. Uważam że Jerry jest teraz na fali trzymajcie poziom . Polecam
2020-11-12 11:28
Hit artykuł! Nie kierowniczko, nie ryż a ryba jest najważniejsza w sushi. Jakość surowca, bo jest surowy. Potem dopiero ryż. Ale już sobie googluje fragmenty przewodnika sushi na ctrl C ctrl v i patrzę skad delikatnie mówiąc inspiracja. Przecież Pani nie ma pojęcia co pisze. Co to są zgrabne rolki? Hahahahaha
2020-11-12 11:30
Gdzie jest dobre sushi? W baninie! Bez kitu. Morze Sushi. Polecił mi kolega Japończyk. Daleko w pip ale się raz kopsnalem i wzialem. Pycha. Tak samo Nabogato
2020-11-12 11:41
Sushi robione w Nabogato na Morskiej jest rewelacyjne!
2020-11-12 11:57
2020-11-12 12:42
Dużo nauki przed właścicielami
2020-11-12 13:57
Są dwa. To drugie cienkie
2020-11-12 15:55
Najlepsze sushi w Osaka Sushi w Osowie
2020-11-13 07:37
2020-11-13 18:48
A wiesz dlaczego? Bo dodają majonez i dlatego byłem tam tylko raz. Miałem mega mdłości i niesmak w buzi. Stacja Shusi z Janina wypada nieco lepiej.
2020-11-12 11:55
2020-11-13 09:22
A Ty jakie masz uprawnienia do tematu sushi chociaż raz w życiu jadłeś?
2020-11-12 11:32
osobiście zamawiam w Nabogato Sushi. najlepszy stosunek ceny do jakości+ilości.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.