2021-07-02 13:06
Równowaga między teksturą a aromatem? Coś jak równowaga między słodkim a czerwonym.
2021-07-02 14:08
W punkt. Kulinarne towarzyszki.
2021-07-02 14:45
W punkt
2021-07-03 09:40
Czekam na recenzje paprykarza szczecińskiego i konserwy turystycznej w wykonaniu pani Agnieszki ;)
2021-07-02 13:21
W włoskiej restauracji?
Kolejna fachowa i doglebna recenzja. Więcej takich artykułów proszę!
2021-07-02 14:05
2021-07-02 13:23
Pomijając wyrastające jak grzyby po deszczu restauracje nastawione na norków i jednorazowego klienta, czy tam kiedyś przypadkiem nie mieścił się sklep z tekstyliami? Pamiętam jak we wczesnych latach 2000 chodziłem tam z
Pomijając wyrastające jak grzyby po deszczu restauracje nastawione na norków i jednorazowego klienta, czy tam kiedyś przypadkiem nie mieścił się sklep z tekstyliami? Pamiętam jak we wczesnych latach 2000 chodziłem tam z mamą, bo jako zakładnik sytuacji nie mógłem jeszcze zostawać sam w domu z racji wieku;) Pamiętam jeszcze, że dokładnie w kamienicy na przeciwko była jakaś knajpka/fast food z elewacją z zielonawo niebieskich kafli;) Ile ja tam zjadłem frytek;)
2021-07-02 13:41
Dokładnie, to to samo miejsce. Kiedyś był sklep z tekstyliami, potem nawet restauracja, która istniała pod nazwą Tekstylia, potem coś innego, potem jeszcze coś innego i teraz znowu jakaś kolejna knajpa.
2021-07-02 14:03
2021-07-02 14:09
Ale dopiero później. Wprowadzasz w błąd
2021-07-02 17:28
W lokalu ze zdjęcia był przez lata fryzjer. To jest mały lokalik na skrzyżowaniu ulicy Świętojańskiej. Spójrz sobie w historię zdjęć google street view. Nie było tam restauracji Tekstylia, bo ona mieściła się po drugiej stronie budynku, przy skrzyżowaniu z Szeroką. Dzisiaj znajduje się na tym samym skrzyżowaniu ale właśnie na Szerokiej.
2021-07-02 13:34
Mieszane uczucia...to ja wolę za taką kasę mieszać,ale w swojej kuchni wyborne jedzonko
2021-07-02 13:44
Nie wiem jakie wątróbki ta pani jadała, ale pewnie nie za świeże. W życiu nie czułem w nich cierpkości ani niczego, co trzeba by łagodzić lub tłumić.
2021-07-02 14:48
Wow, że ty nie czułeś nie znaczy, że inni nie mogą mieć innych kubków smakowych/odczuć.. Musisz być bardzo irytującą osobą, jak ktoś w twoim otoczeniu powie, że mu gorąco to dasz wykład, jak tobie w 68 było gorąco 12 sierpnia?
2021-08-16 18:03
Ależ oczywiście, że wątróbka (każda, ale także drobiowa) jest odrobinę cierpka. Inna sprawa, że taka mi smakuje i nie widzę powodu, żeby ten smak tłumić :)
2021-07-02 13:48
2021-07-02 14:03
2021-07-11 14:38
2021-07-02 14:41
2021-07-02 14:42
2021-07-02 21:21
2021-07-02 14:43
A polskich nazw nie ma? Jesteśmy w Polsce!!
2021-07-02 14:54
2021-07-02 23:21
lepiej o tym nie wspominać.
2021-07-02 14:43
2021-07-02 16:19
A czego się po śródmieściu spodziewasz? Większość lokali bazuje na jednorazowym kliencie oraz naciąganiu pijanych norków.
2021-07-02 17:58
2021-07-02 14:45
A gdzie kuchnia polska? Kartacze, placki ziemniaczane, schabowe, żurek, flaki?
2021-07-02 14:54
2021-07-02 14:46
Asy gotowania ;-))
2021-07-02 14:55
2021-07-02 15:02
Dorada????Świeża????? Gratuluję wyboru.....
2021-07-02 15:48
Nawet nie wiemy czy smażona czy z pieca ponieważ treść artykułu i podpis pod zdjęciem mówią coś innego.
2021-07-02 16:18
Siweza, a nie swiezo odmrazana, Dorada to chyba nieprawda w polskiej restauracji. Ktos tu nabija kogos w butelke.
2021-07-02 20:35
smaku nie ma za bardzo ale przynajmniej nie mrozonka.
2021-07-11 14:39
Dorata (wł.Orata) to podstawa kuchni śródziemnomorskiej, więc zanim zapiszczysz to może wyjedź chociaż raz poza Dzierżążno.
2021-07-02 18:04
Chodziłem tam do fryzjera całkiem niedawno. Tam chyba góra 50m2 lokal ma. Ile za czynsz się płaci? 10 wystarczy? Smacznego
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.