Dodaj opinię

Opinie (74) ponad 20 zablokowanych

  • A kiedy będzie cykl, gotujemy i jemy w domu ? (7)
    1 rok
    • ja mogę zrobić, mam kilka świetnych pomysłów i przepisów na obiady, niestety przez to moja dziewczyna chce jeść w domu a nie na mieście :(
      1 rok
      • To zmień dziewczynę słońce
        Ania
        1 rok
        • chyba nie zrozumiałaś Słonko, jestem usatysfakcjonowany tym, że moje potrawy smakują mojej dziewczynie
          1 rok
      • Ja robię to w domu od 36 lat i kiedy czasem jednak gdzieś pójdziemy to tylko by coś podpatrzeć ale szczerze mówiąc, to naprawdę nie ma czego.

        p.s. robię też w domu przetwory, kiełbasy, kaszankę, salceson, garmaż i piekę chleb.
        To naprawdę nie jest wielka sztuka a satysfakcja przeogromna i sposób na szczęśliwe życie, me i mej rodziny a także wielu znajomych.
        Brak czasu jest tu bałamutną wymówką, zważywszy iż często widzę godzinami zajętych rozmową przez telefon lub coś tłukącymi palcami w smartfonach.
        1 rok
    • albo jakies zdrowe jedzenie, dieta by sie przydala
      1 rok
    • Jestem za kuchnia domowa ;)
      Na nie! z wydawaniem kasy w knajpach.
      1 rok
  • "Piszemy szczerze, lekko i unikając nadmiernej pretensjonalności. "
    ciągle śmieszne :)
    1 rok
  • Jedyna i najbardziej przypominająca meksykańska kuchnia to Pueblo!! (14)
    Reszta to towar czekolado podobny!
    W porównaniu jedzenie w Meksyku a w Polsce to 80% podobieństwa pasuje do Pueblo.
    Polecam i nie jest to lokowanie produktu...jestem zadowolonym klientem od wielu wielu lat!
    1 rok
  • 45 złotych za potrawę ???? (3)
    meksykanin za takie pesos narobił by żarcia na tydzień .......
    1 rok
  • zamiast kuchnie regionalną z rzeczy które są u nas (2)
    to biorą się za coś czego nie potrafią.
    1 rok
  • el regreso to ja mam czytajac te recenzje (5)
    kiedy wy ludzie zrozumiecie, ze kuchnia wietnamska i turecka to tam jest gdzie są mniejszosci narodowe i gotują. w Polsce nie ma chyba zadnego meksykanina aiec ciezko liczyc na autentycznosc. to samo restauracje japonskie w ktorych gotuja ludzie ktorzy w zyciu nie byli w japonii.
    przebudzcie sie, robia z was idiotow za kase
    1 rok
  • do sprzątania ulic a nie za gotowanie się biorą!
    1 rok
  • Dzięki za artykuł
    Przynajmniej wiadomo gdzie warto, a gdzie nie warto uderzyć. Póki co byliśmy w paru opisanych przez panią miejscach i się nie nacięliśmy.
    1 rok
  • Błędy w nazwach potraw (3)
    Są nagminne. Najgorzej jeśli chodzi o pizzę, cuda można wyczytac z kart i to nie tylko w podrzędnych knajpkach na osiedlu. Wydaje mi się, ze układając menu nie jest wielkim problemem zajrzeć do google i zobaczyć, czy się dobrze napisało nazwę potrawy. Naprawdę nie trzeba byc poliglota, żeby poprawnie napisać tortellini, itp.
    c*otka poliglotka
    1 rok
    • Ale z drugiej strony... (1)
      ... czy placek drożdżowy posmarowany keczupem, posypany rozdrobnioną szynką konserwową i masą seropodobną powinien nosić miano pizzy? Dla mnie nazwa picca kaszubska tutaj lepiej pasuje
      1 rok
    • u nas w Szemłedzie
      napisali schabowy przez "rz"
      1 rok
  • Kiedy i gdzie ??? (9)
    "autorka" tego "tekstu " była w Meksyku ???? Skąd doświadczenie i wyczucie smaku kuchni meksykańskiej?
    nie jem kebaba
    1 rok
    • A kim Ty jesteś, żeby kwestionować jej wiedzę i doświadczenie?
      1 rok
      • w którym momencie "Ty " kwestionuje "jej wiedzę i doświadczenie " ???
        1 rok
        • To w jakim celu zadajesz te pytania ?
          1 rok
        • porzuciła pracę w marketingu, by gotować, smakować i fotografować jedzenie. (3)
          No tak, to samo przez się mówi o tym że ma bogatą wiedzę i doświadczenie.
          To, ze ktoś jest gruby nie oznacza, że zna się na kuchni!
          1 rok
          • A gdyby napisała że było super to pewnie by się znała? Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
            1 rok
          • Znałaby się, (1)
            jakby miała odpowiednie wykształcenie i praktykę.
            To jakie ma zdanie, nikogo nie interesuje, ponieważ nie jest żadnym autorytetem.
            1 rok
          • Osoba otwierająca restaurację z egzotycznym jedzeniem powinna spełniać te same warunki co, jak widać, tu nie miało miejsca.A sądząc po komentarzach, jednak jej zdanie kogoś interesuje.
            1 rok
    • Ważne że ma bloga
      To w dzisiejszych czasach wystarczy.
      Ladidadi
      11 miesięcy

Twoja opinia

zamknij
STOP Hejt! Przemyśl swoją opinię

Regulamin dodawania opinii