Opinie (88) 7 zablokowanych

  • Więcej faktów (3)

    Jakoś wszystkim umyka fakt, że te burgery mają prawie 200 g wołowiny!!!! W innych miejscach znacznie mniej. A bułki są z rzemieślniczej piekarni

    • 1 14

    • co za czasy.... trzeba się cieszyć i słono płacić, że bułkę wypiekł piekarz rzemieślnik...

      • 0 0

    • U mnie bułka od piekarza kosztuje 0,90zł.

      Co mam paść na kolana, że bułkę wypiekli w piekarni??

      • 0 0

    • Ta rzemieślnicza piekarnia coś zmienia, stawka za prąd, za mąkę, drożdże, wodę itd jest inna?
      Miesi ciasto wyłącznie ręką, że taka cena wychodzi.
      Ludziska kochane, miejcie odrobinę szacunku dla rozumu.

      Ta rzemieślnicza piekarnia coś zmienia, stawka za prąd, za mąkę, drożdże, wodę itd jest inna?
      Miesi ciasto wyłącznie ręką, że taka cena wychodzi.
      Ludziska kochane, miejcie odrobinę szacunku dla rozumu.
      Ktoś chce zarabiać forsę, narzuca cenę ktoś to akcpetuje ale są tez tacy co takich bajerów nie kupują.
      Po co wciskać kity o jakiejś wyjątkowości!

      • 1 0

  • oldschool jak burger z McD za 3,99

    • 3 0

  • no nieżle, cena za burgera jak za cały obiad.

    ile on rzeczywiście jest wart 5zł?

    • 3 0

  • Szkoda, że nie można dodawać zdjęć. Właśnie zjedliśmy (1)

    burgery domowe, które smakiem przebijają te wszystkie kraftowo-rzemieślnicze wynalazki

    • 11 0

    • Oczywiście w domu robiliście to koncerniakowo, bo jakże by inaczej :)

      • 0 0

  • Nie jem burgerów z dwóch powodów (2)

    1. To jest zapychanie się bułą. Jeśli będę miał ochotę na bułkę to sobie ją kupie i popiję kefirem
    2. burgera nie da się zjeść w sposób cywilizowany-rozłazi się na boki, zawartość wypada. Jedzenie go za pomocą noża i widelca też jest bez sensu

    • 6 10

    • (1)

      Jeśli twierdzisz że to zapychanie się bułką to faktycznie musiałeś jeść coś w stylu tego lokalu, normalny dobry burger, to dużo mięsa, sosów, warzyw, a akurat bułka jest niedmuchana i nie jest większa od zawartości. Zachęcam żeby próbować dalej i nie zrażać się jak gdzieś nie smakowało.

      • 3 1

      • Słaba ta obrona

        • 0 2

  • Najlepsze burgery robi moja dziewczyna. Soczyste kotlety, autorskie sosy, kiełki rzodkiewki, sałata lodowa

    • 2 1

  • (2)

    Ten Oldschool wyglada jak z maxburgera. Tylko cena dużo wyższa.... jakbym to dostał to bym się wkurzył

    • 17 0

    • Hmm (1)

      No właśnie, maxburger.
      Ile ludzi, tyle opinii.
      Dla mnie bomba smak i jakość, dużo lepszy niż mak i BK. Ale wiem że część ludzi narzeka. Jakie są wasze zdania?

      • 2 1

      • Spróbowałem raz i nigdy więcej... Tłuste, niedoprawione mięso, beznadziejna bułka. Frytki bardzo tłuste. Nie dało się tego zjeść

        • 0 0

  • (1)

    Frytki i talarki z paczki, czy sami robią?

    • 2 0

    • sami paczkę otwierają

      • 2 0

  • Już po zdjęciach patrząc nie mam ochoty tam isc (4)

    • 77 3

    • (1)

      A ja bym sobie zjadł takiego Kozackiego

      • 0 1

      • idź lepiej na koziego buraka w każdej innej burgerowni, mają lepsze niż te

        • 0 0

    • Zarobią na Sebixach wyklętych jak ruszy sezon meczy itp. (1)

      W drodze na stadion, wszystko łykną prócz asfaltu i lepiku. A po meczu i te ostatnie w menu znajdą

      • 1 3

      • na jaki stadion przez Monciak się idzie? śledziowy czy betonowy?

        • 2 0

  • Burgery (1)

    Najlepsze burgery to Carmnik Kantyna. Pierwszy truck na ulicach 3 miasta - Cheez, Bekon dżem tylko jem.

    • 3 3

    • najlepsze to były kiedyś w tym kiblu w Sopocie koło ronda jak się do Opery Leśnej jedzie, to było coś, tylko po to jeździłem do Sopotów

      • 1 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.