2020-08-12 07:05
Ryba na wagę - nie wchodzę.
Tylko cena za porcję!
2020-08-12 07:07
Porcje na wagę są ok, jeśli lokal jest uczciwy.
2020-08-12 07:16
W dobrych restauracjach czy mięso czy ryba - porcja to porcja.
2020-08-12 07:20
Stek z wołowiny argentyńskiej jadłem w na początku lipca. Cena 50 EUR za porcję!
2020-08-12 12:17
2020-08-12 14:19
25$ z napiwkiem za przystawkę, dwa piwka, steaka (beef chorizo), frytki i tiramisu.
2020-08-12 07:19
Zawsze zastanawia mnie w Polsce dlaczego mięso za porcję, ale ryba bliżej na wagę. Oczywiście na wagę jest tylko w "tanich" lokalach w miejscach turystycznych.
2020-08-12 09:48
Chyba nie doczytałeś, bo w tym lokalu są wycenione porcje.
2020-08-12 15:54
Najlepsza rybka, to żywa rybka w Bałtyku.
2020-08-12 07:07
zupa mimo małej porcji była smaczna. i wszystko jasne. w punkt.
2020-08-12 07:08
2020-08-12 07:13
Sporych rozmiarów... W punkt
2020-08-12 07:45
Owszem, jest to poprawne, ale w sezonie może to być trudne
2020-08-12 10:26
w tym daniu ryby brak - w zamian są dodatki ;)))))))))))))
2020-08-12 07:10
Gdyby ceny były przystępne to lokal mógłby normalnie funkcjonować przez cały rok a tak to kątem oka widać że nastawiony jest na sezon letni i przez okres wakacji właściciel musi wyjść na swoje na cały rok kalendarzowy.
2020-08-12 07:16
Gravlax 120g za 29zł. Mistrzostwo.
2020-08-12 07:26
2020-08-12 07:42
Ja słyszałam od koleżanki że w Gdańsku w jednym z lokali duża porcja frytek kosztuje 18 zł!
2020-08-12 10:31
ceny takie jak w Polsce - ale wszystko świeże!
rybka rano jeszcze pływała - syn właściciela ją o wschodzie słońca łowił!
a warzywa do niej z własnego ogródka właściciel codziennie osobiście zrywał.
do
ceny takie jak w Polsce - ale wszystko świeże!
rybka rano jeszcze pływała - syn właściciela ją o wschodzie słońca łowił!
a warzywa do niej z własnego ogródka właściciel codziennie osobiście zrywał.
do obiadu dzban młodego wina dostawałem gratis!
- co tu porównywać z Polską? ... jak na tym samym poziomie są tylko i wyłącznie ceny!
2020-08-12 12:20
W Baltyku nie ma ryb, wiec ryby nad Baltykiem sa drogie, bo trzeba je sprowadzać z daleka, a rybka nie jest wdzięcznym produktem w transporcie, stad jej transport jest drogi.
2020-08-12 12:42
Rekordem była bałtycka Panga...
2020-08-12 10:15
Akurat ten lokal działa przez cały rok i widać, że ma obroty. Model "niska cena/duży ruch" już dawno przestał się sprawdzać, zdecydowana większość restauratorów od tego odeszła.
2020-08-12 10:49
Ten lokal funkcjonuje przez cały rok.
2020-08-12 07:10
Kolejka do lokalu????
Stać w kolejce, żeby zjeść przepłacone rozmrażane danie????
2020-08-12 07:15
Oczywiście ona miała szczęście i był stolik czekający na tę niezapowiedziana wizytę... W punkt!
2020-08-12 07:26
Turysta z Warszawy myśli, że to taki fajny i tani lokal. Później płaci za mrożoną rybę ważoną na zapleczu i więcej nigdy tam nie przychodzi.
2020-08-12 09:13
2020-08-12 07:14
a nie wysilać się na kleksy i maziaje na talerzu niczym u Amaro czy innego cudaka i windować ceny .
2020-08-12 07:17
Zobaczą tak podane zwykle dania to nie przeszkadzają im wyższe ceny za taki luksus
2020-08-12 07:18
u Amaro masz cenę za porcję, w Brzeźnie ryba na wagę. Tani chwyt na turystów.
2020-08-12 09:32
zgarniając tego całego gravlaxa z talerza to na jednej łyżce do zupy by się wszystko zmieściło
2020-08-12 09:43
2020-08-12 10:19
Takie bary w Brzeźnie też znajdziesz ale one działają tylko w sezonie. Jest kilka bardziej "ambitnych" lokali, próbujących funkcjonować przez cały rok i dobrze, większy wybór. Ja osobiście wolę te kleksy na talerzu od kopiastej porcji ryby z frytkami.
2020-08-12 10:23
2020-08-12 10:26
No i spoko, menu zwykle jest wystawione przed lokalem, bardzo dobry zwyczaj. Cena i gramatura podana, za drogo/za mało to odpuszczasz. Moim zdaniem uczciwy układ. Wolę to od niespodzianek przy płaceniu.
2020-08-12 07:17
taki trójmiejski standard: małe porcje, wysokie ceny.
2020-08-12 14:33
bzdura,wystarczy pojechac do ktorejs z karczm i masz sluszne porcje za normalna cene ale to trzeba zboczyc z glownych ulic a nie psioczyc na ceny w restauracjach nastawionych na zagranicznych turystow.
2020-08-12 07:18
Kelner ! Zupa mi wpadła do muchy !
2020-08-12 07:20
2020-08-12 07:47
Kogo czego: ryby. Ryby należy szukać. A nie kogo co widzę: rybę.
2020-08-12 07:54
2020-08-12 08:46
2020-08-12 08:51
Lepsza będzie wizyta w innej knajpie.
2020-08-27 08:36
2020-08-12 07:22
2020-08-12 07:26
NIE! za 100 PLN nie ma szans się najeść w tym lokalu.
2020-08-12 07:35
W drodze do domu zajedź na stację po hod-doga - wtedy będzie git.
2020-08-13 08:47
Myślisz że że trzy
2020-08-12 08:56
bez przesady ja zawsze płacę 120-150 zł za 2 osoby
2020-08-12 09:00
2020-08-12 11:13
uwierz że tak, policz piwo 15, napój 10, zupa 18, makaron 25, żeberka 40, deser 20 - razem 126 zł na dwie osoby
2020-08-12 12:43
2020-08-12 07:30
co tak tanio? za 200 ml zupy 21 zł? haha
2020-08-12 09:15
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.