2019-03-27 07:50
Opinia wyróżniona
dziś kucharzem może być każdy...nawet sympatyczny szczurek ( uwielbiam tą bajkę- tylko że on miał pasję)
Dziś już nie ma już takich prawdziwych kucharzy.
Widac u Pinokia ze ktoś wyrobił się w pizzy,
dziś kucharzem może być każdy...nawet sympatyczny szczurek ( uwielbiam tą bajkę- tylko że on miał pasję)
Dziś już nie ma już takich prawdziwych kucharzy.
Widac u Pinokia ze ktoś wyrobił się w pizzy, bo jadłem raz, ale tylko to. Powiedzmy poprawna, dobra.
I na tym koniec. Może powinni skupić się tylko na tym, a nie wciskanie na siłę klientom i turystom zmiętolonego makaronu lub sałatki bez sałatki...a potem tłumaczą się że jest sezon, i nie nadążają...
2019-03-27 07:07
Ceny nie dla Polaków, ale w Sopocie w nich nie celuja, chyba że w napitych
2019-03-27 07:23
Trzeba było się uczyć gamoniu
2019-03-27 08:58
To, że masz 30 lat, mieszkasz z matką i swoje 2000zl na miesiąc wyrzucasz na bzdety to nie znaczy, że ciebie stać
2019-03-27 11:32
2019-03-27 08:35
Przykre że tsk piszesz!
2019-03-27 09:59
Cale zycie chodzilem do prywatnych szkul, potem studia z socjologii i pracuje w durzej firmie. Zarabiam 2600 i mnie stac na wszystko, trzeba bylo sie uczyc a nie teraz narzekac ze drogo
2019-03-27 10:23
o rety! Ta ortografia to taki żart?
2019-03-27 10:54
Nie łapiesz sarkazmu?
2019-03-27 17:42
dyskutujcie, żartujcie...prawda jest taka, że jest drogo (jak wszędzie w Polsce)
2019-03-28 10:19
wystrój mi odpowiada
2019-04-24 12:38
2019-03-27 07:17
Że kilka lat temu było tak samo...
Czyli nic nie zmieniono, nie pracują nad polepszeniem jakości.
2019-03-27 12:37
Nie wiem, kto chodzi do tego typu lokali? Przecież to pierwszorzędna pułapka na turystów. A jedzenie wygląda ohydnie.
2019-03-27 07:25
Kojarzy się z długim nosem.
Co innego gdyby to była agencja detektywistyczna specjalizująca sie w wykrywaniu małżeńskich zdrad.
2019-03-27 07:34
LOL
2019-03-27 18:43
i morawieckim :)))
2019-03-27 07:36
Włoska restauracja-włoska bajkowa postać!
2019-03-27 08:19
faktycznie moze byx )
2019-03-27 08:27
Nazwa adekwatna, Pinokio klamczuszek, więc i potrawy takie tam nie do końca włoskie.
2019-03-27 14:57
słowem niezły krętacz i oszust
2019-03-27 07:51
Pasuje bo mowia ze bedzie smacznie a nawet 2 pizze do jednego stolika sa rozne
2019-03-27 21:00
Smak drewnopodobnych itp hahaha
2019-03-27 07:38
pochodzi z czasow kiedy chodziło sie do kinskiego, "lengłydża" i pubkina. czyli z epoki ktora minęła i na szczescie juz nie wroci.
zatrudnijcie dobrą kadrę, zrobcie rybną restaurację (ale zeby byl jakis kucharz z jajami a nie typ za 13zl/h ktory wczesniej pracowal w szydlowskim i robil kanapki). czas na zmiany.
2019-03-27 15:14
2019-03-27 07:42
to ja utrzymuję w domu. Wiem co jem, a nie najtańsze produkty jak to w restauracjach. Ludzie myślą, że jak zaczynają chodzić do knajp, to im się poziom życia polepszył, a tak na prawdę zaczeli się truć
2019-03-27 08:12
Mi sie nie chce gotowac i nie umiem. Stac mnie więc codzinennie jem na miescie , codziennie cos innego i na to co mam aktualnie ochote.
2019-03-27 09:53
Głupie gadanie. Dopiero byś wiedział co jesz gdybyś sam sobie świniaka czy innego kurczaka wyhodował, ziemniaki ze swojego ogrodu wykopał. A tak jesz to co wszyscy.
2019-03-27 10:05
Produkty jakie używają wszystkie restauracje (może za wyjątkami policzalnymi na palcach jednej dłoni), nie tylko te w Trójmieście, mają to samo pochodzenie co towary w warzywniakach, hipermarketach, dyskontach.
Produkty jakie używają wszystkie restauracje (może za wyjątkami policzalnymi na palcach jednej dłoni), nie tylko te w Trójmieście, mają to samo pochodzenie co towary w warzywniakach, hipermarketach, dyskontach.
Reasumując, gdyby było inaczej warto byłoby odwiedzać lokale ale skoro podają to samo co mogę kupić za rogiem, wolę zrobić to w domu, tym bardziej że wiele rzeczy wcale nie nalezy do trudnych a i spontan i szerokość możliwości zmian daje w praktyce nieograniczone pola do smaku jaki się chce uzyskać.
I jeszcze uwaga.
Oczywiście w każdym lokalu jest kucharz który robi dania podług swego smaku, to też jesty uwaga, że autorce coś może nie smakować, bo to jest jego smak, nie smak klienta.
2019-03-27 07:50
Opinia wyróżniona
dziś kucharzem może być każdy...nawet sympatyczny szczurek ( uwielbiam tą bajkę- tylko że on miał pasję)
Dziś już nie ma już takich prawdziwych kucharzy.
Widac u Pinokia ze ktoś wyrobił się w pizzy,
dziś kucharzem może być każdy...nawet sympatyczny szczurek ( uwielbiam tą bajkę- tylko że on miał pasję)
Dziś już nie ma już takich prawdziwych kucharzy.
Widac u Pinokia ze ktoś wyrobił się w pizzy, bo jadłem raz, ale tylko to. Powiedzmy poprawna, dobra.
I na tym koniec. Może powinni skupić się tylko na tym, a nie wciskanie na siłę klientom i turystom zmiętolonego makaronu lub sałatki bez sałatki...a potem tłumaczą się że jest sezon, i nie nadążają...
2019-03-27 07:53
"Płaski smak" - czyli jaki?
2019-03-27 08:18
zwykly, jednolity, jakbys zupe jadla i wszystko w niej bulionem by smakowalo, marchew,makaron, woda.Chyba o to chodzi
2019-03-27 09:03
smak jest płaski, tekstura jest poprawna, tekst nie zachwycił
2019-03-27 09:51
2019-03-27 10:06
2019-03-27 16:15
granica ale w rozumieniu geometrii euklidesowej?
2019-03-27 10:22
2019-03-27 11:25
Na czczo zjesz tylko jedną bułkę, bo reszta jest już na zapełniony zołądek.
A płaski smak masz do momentu zjedzenia pierwszego kęsu. Zawsze i w każdej potrawie. No chyba, że zapijasz, to smak faluje, albo przegryzasz, to smak skacze :D
2019-03-27 15:00
2019-03-27 08:04
2019-03-27 08:17
to w sezonienw ogole kibel by serwowali, jakby dostali 20 zamowien w przeciagu 3 minut :D
2019-03-27 11:27
Sprzedaje się? Sprzedaje. Tanim kosztem produkcja jest? Jest. Poza tym tam nikomu nie zależy na zysku, bo grunt to prowadzić firmę a zysku nie wykazywać :)
2019-03-27 12:40
No i jak będziecie chodzić do takich przybytków, to utrzyma się taki właśnie standard.
2019-03-27 08:05
Salatka 36,- masakra
2019-03-27 09:06
2019-03-27 17:49
żenujące, ale prawdziwe
2019-03-27 21:01
2019-03-27 08:16
fajny artykul, fajno sie czyto, dalbym lapke w gore i subksrypcje ale nie widzee, czekam na wincyj
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.