2018-11-07 06:07
2018-11-07 07:44
jedza byle g...no to ten bar jeszcze istnieje
2018-11-07 08:00
2018-11-07 08:33
to kazdy golabek musi byc dobry? widac, prowadzisz wygórowany standard
2018-11-07 06:22
Cały dzień jedzenie na podgezewaczach, jest suche. Ja miałem pecha zamówić burgera zestaw tam. Po niemiłosiernie długim oczekiwaniu przy prawie pustym lokalu, dostałem coś, przy czym kanapka z maca wygląda jak królewski
Cały dzień jedzenie na podgezewaczach, jest suche. Ja miałem pecha zamówić burgera zestaw tam. Po niemiłosiernie długim oczekiwaniu przy prawie pustym lokalu, dostałem coś, przy czym kanapka z maca wygląda jak królewski obiad. Jak wróciłem do obsługi, że co to ma być, nie ma nawet składników, wymienionych w karcie, to zostałem oskarżony, że je wyjadlem wcześniej! Nie, byłem raz i o jeden raz za dużo. To jest przykład lokalu gdzie nie jest za bardzo tanio a na pewno nie jest dobrze. Widać po pustka h, przechodzę obok codziennie
2018-11-07 08:53
1. nie powiedzial dzien dobry i od razu przeszedl na Ty, wiec juz tylko potym widac ze to gbur
2. plasz to tak powiesil ze sciane tym plaszczem zamoczyl
3. wyżarł skladniki i przylecial robic awanture. sama
1. nie powiedzial dzien dobry i od razu przeszedl na Ty, wiec juz tylko potym widac ze to gbur
2. plasz to tak powiesil ze sciane tym plaszczem zamoczyl
3. wyżarł skladniki i przylecial robic awanture. sama widzialam jak wyzeral i jeszcze mowil ze jeden plasterek ogorka to my mozemy sobie wsadzic w d*pe a niby skad wiedzial ze jeden?? musial costa gmerac! gmeral i wyjadl albo mu moze spadlo.
4. nastepnym razem lepiej nie szanowny pan uwaza, bo kucharz zwykle spi ale jak wstaje to jest zly jak osa i juz kiedys powiedzial ze jak ktos go zdenerwuje to tak zalatwi, ze ani zipnie
2018-11-07 09:43
Widocznie był bez krawata. Rączki całuję, Pani Bufetowo, coraz mniej już takich jak Pani, łza się w oku kręci (-:
2018-11-07 10:13
klient w krawacie jest mniej awanturujący się
2018-11-07 10:29
Trzeba było potem powiedzieć, że nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobisz.
2018-11-07 11:57
Skąd wezmę, jak nie mam?
2018-11-07 12:03
nie mamy panskiego plaszcza i co pan nam zrobi
2018-11-07 12:37
2018-11-07 12:52
do widzenia !
2018-11-07 12:42
5. nie dość, że to powyzej to jeszcze w firane coś wytar, ciekawe co?
6. pierdział i bekał przy stole, wystarszył wszystkich naszych klientów, dlatego teraz pustki przez niego
7. robił sprośne miny jakieś no
5. nie dość, że to powyzej to jeszcze w firane coś wytar, ciekawe co?
6. pierdział i bekał przy stole, wystarszył wszystkich naszych klientów, dlatego teraz pustki przez niego
7. robił sprośne miny jakieś no język wystawiał
8. widziałam jak te składniki o które robi awanture to se schował po kieszeniach, pewno do domu chciał zabrać
2018-11-07 11:59
byłem raz kilka dni po otwarciu...panie bardziej dbają o swój wygląd niż serwowane dania... czekać trzeba bardzo długo...dostałem drugie danie potem -po przypomnieniu przyniesiono zupę... samo żarcie słabe... polecam bar naprzeciwko ew. pobliskie pueblo
2018-11-07 06:30
Kompot owocowy a jaki ma niby być? Warzywny czy może mięsny?
2018-11-07 06:33
Makowy.
2018-11-07 12:52
od razu w strzykawce.
2018-11-07 09:43
Przynajmniej w czystej szklance by mógł być...
2018-11-07 06:36
kto to robił? W środku wygląda jak ugotowany wielki klops, obrzydlistwo. Pizze też chyba robił jakiś Mietek z ulicy, wystarczy spojrzeć na brzegi ciasta. O wyglądzie de volaille nic nie powiem, bo nie chcę się już znęcać.
2018-11-07 10:06
żeby jeść ryż z ziemniakami? Pierwszy raz się z tym na pomorzu spotkałem, nie wiem czy to jakiś biedaprzepis z czasów dawnych czy co żeby dopchać się ziemniakami czy jak.
2018-11-07 10:31
Tradycyjne gołąbki mają mielone i ryż. Ale wariacji na ten temat jest mnóstwo. Polecam skandynawskie zapiekane z syropem klonowym.
2018-11-07 19:13
i co mi pan zrobisz
2018-11-07 11:22
ależ te gołąbki nie mają skrzydeł, bo to "klops: zawinięty w liście kapusty i ugotowany czy duszony - nie denerwuj się
2018-11-07 06:54
gdzie można ją zrecenzować?
2018-11-07 08:32
Ciekawe, jak komentatorzy sportowi grają, mając czelność komentować Ronaldo lub LeBrona
2018-11-08 12:12
Zgodnie z opisem pani Agnieszka poza bazgraniem również gotuje.
Podobnie jak xD chciałbym skosztować wyrobów Pani, aby móc powiedzieć czy ma prawo oceniać innych.
Po ostatniej ocenie kafebe twierdzę, że się nie zna, ale każdemu trzeba dać szansę.
Dlatego pani Agnieszko, gdzie można skosztować Pani wyrobów.
2018-11-21 07:51
Czyzby wlasciciel kafebe chcial sie odegrac ?
2018-11-07 07:12
Ten rosół i barszcz to porażka.
2018-11-07 10:48
Bo żeby nazwać coś rosołem albo barszczem, to trzeba go umieć zrobić. A tu co to bylo? Zalewajka ... Otwarcie saszetki, zalanie wrzątkiem, wrzucenie pieroga z biedry? Masakra żywieniowa.
2018-11-07 07:33
W większości pseudodomowej kuchni podawane tam posiłki są megaslabe. Tanio nie zawsze musi oznaczać niesmacznie.
2018-11-07 07:43
ostatnio jakis bar na slamsach przy torach, teraz bistro przy pogotowiu ... co następne, Anker ?
2018-11-07 07:54
2018-11-07 12:44
Na przeczyszczenie.
2018-11-07 08:16
na targu węglowym
2018-11-07 08:47
Wrzeszcz i bar spaghetti na ulicy Dmowskiego :-)
2018-11-07 08:55
2018-11-07 09:25
Ten lokal istnieje już od długiego czasu, więc wolę opinie o tym lokalu niż o jakimś nowo otwartym, który zamknie się za 3 miesiące.
2018-11-07 07:52
Dużo, tanio, klasycznie, a smak nieistotny.
2018-11-07 08:25
2018-11-07 08:33
hit
2018-11-07 08:41
Polecam.
2018-11-07 07:53
Piszę pani Agnieszka, co pojęcia o potrawach nie ma.
2018-11-07 09:29
2018-11-07 12:45
2018-11-07 09:44
Byłem w wielu restauracjach po jej recenzjach i w większości opinii się zgadzam
2018-11-07 15:17
A ty co,tam pracujesz?
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.